G4Media.ro

VIDEO Descinderi la firme din Dâmbovița suspectate de evaziune și incendiere ilegală…

Sursa foto: IPJ Dâmbovița

VIDEO Descinderi la firme din Dâmbovița suspectate de evaziune și incendiere ilegală a deșeurilor / Razie la 15 firme care colectează fier vechi

Zeci de polițiști, jandarmi și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au descins astăzi la 15 agenți economici care colectează deșeuri în comuna Mătăsaru.

Scopul acțiunii este combaterea evaziunii fiscale și a incendierilor ilegale de deșeuri, infracțiuni cu impact major asupra mediului și bugetului de stat.

Reprezentanți ai poliției, jandarmeriei, Gărzii de Mediu participă la efectuarea de verificări la sediile firmelor și la posibilele locuri unde ar fi fost arse deșeurile ilegal.

Acțiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, în cadrul unei campanii de amploare de combatere a infracționalității în domeniu.

”Obiectivul acțiunii vizează combaterea și sancționarea faptelor de evaziune fiscală, precum și a faptelor de incendiere ilegală de deșeuri.

La acțiune participă reprezentanți de la Garda Națională de Mediu,  jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița și Prahova, dar și efective de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei”, transmite IPJ Dâmbovița.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...