G4Media.ro

VIDEO Dăncilă, gafă după gafă: Preluarea președinției României de la 1 ianuarie…

VIDEO Dăncilă, gafă după gafă: Preluarea președinției României de la 1 ianuarie 2019…

Premierul Viorica Dăncilă a comis, vineri, la ședința de guvern, o nouă gafă, când spus că a discutat cu omologul său portughez despre ”preluarea președinției României de la 1 ianuarie 2019…”, transmite B1TV. Premierul s-a referit la  preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către România de la 1 ianuarie 2019.

În urmă cu două zile, în cadrul conferinţei de presă comună cu premierul Portugaliei din deplasarea de la Lisabona, Dăncilă a vorbit despre provocările Uniunii Europene care vor apărea „prost” Brexit.

„Am vorbit despre provocările cărora trebuie să le dăm un raspuns adecvat, provocari legate de Brexit, de Uniunea Europeană, de PROST Brexit(…)”, a afirmat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a fost pe data de 21 mai protagonista unor noi gafe comise în cadrul unei conferințe de presă, susținute alături de comisarul european, Corina Crețu la Bacău.

Întrebată despre prevederea din programul legislativ al Guvernului referitoare la suspendarea contribuțiilor la Pilonul II de pensii în perioada iulie – decembrie 2018, Viorica Dăncilă a spus că propunerea a venit de la Comisia Națională de Prognoză, ”comisie pe care noi nu o agreem și nu am agreat-o”.

Viorica Dăncilă a fost protagonista unei cascade de gafe și la precedenta ieșire publică, cu ocazia primirii la Palatul Victoria a premierului croat, Andrej Plenkovic.

Prim-ministrul de la București a încălcat protocolul, intenționând să plece în momentul intonării imnului Croației, a uitat să salute drapelul României și a comis mai multe greșeli de exprimare, atât în limba română, cât și în limba engleză.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. Astia-i avem,cu astia defilam. Mama lor de agramati….

    • Pai puteam sa votam Mr. Beam daca voiam sa fim caraghiosi.
      Eu ma intreb cat rezista viorica la penibil; dar ma tem ca moare cu dusmanul de gat si nu-si da seama ca s-a-ncurcat in halatu de baie

    • @inapasevedeinvers, la Vasilikia e caz de manual.
      S-a stabilit ca astfel de persoane nici macar din intamplare nu reusesc sa nu gresasca ! :)))

  2. Va dati seama ce parare au astia despre romani…

  3. un popor bine reprezentat.
    viorica vasilica are nivelul mediu al lipsei de educatie si IQ mediu din Romania, pe undeva la 65-70.
    Nu vad, de ce se rade de ea si nu de majoritatea acestei populatii ciudate.

  4. Probabil ca baietii: @Pudila, @Oltete si @asistat sunt tare ocupati cu organizarea mitingului. Mi-l si imaginez pe @Pudila la volanul autocarului, injurand de mama focului bizonii care nu se feresc suficient de repede din calea bolidului.
    La @asistat nu e cazul sa vorbim de sofat, pentru ca dupa cum scrie, n-avea cum sa aiba carnet. Doar daca nu cumva l-a luat cu 200 de euro la renumita ”fabrica” din Pitesti…
    Sa vedeti ce nervosi or sa fie dupa incheierea mitingului. Din pricina esecului, bineinteles…

    • Eu cred ca tu esti invidios ca nu ti-au oferit si tie o sarcina pentru maine 🙂 🙂 🙂
      Dar sunt sigur ca, desi greu, vei gasi o modalitate sa dormi la noapte… cumva.

      Ai vazut ca s-au adeverit temerile si s-a amanat judecata msutaciosului. Acum va iesi triumfator sa spuna „ia uite cati ma sustin…” si practic va ameninta (ca sa nu zic „santaja”) judecatorii cu proteste la comanda.

      A venit pana si elicopterul sa fac drifturi prin nori de dragul taranului asta care se crede zeu.

      Sincer eu am 0 simpatie inclusiv pentru aia constransi care se plang ca „nu au avut de ales”. Intotdeauna ai de ales. Indiferent. Ca nu iti place alternativa este partea a doua. Dar sa nu vina cu tupeu sa explice lumii ca „trebuia sa vina” si ca „nu au avut ce sa faca”. Sunt niste oi, punct.
      Cu alte cuvinte, este aceeasi poveste ca la vot unde lumea se „plange” ca nu au pe cine vota, dar sar repede cu stampila la rosiatici.

      Am citit declaratiile pe site-ul de japca, insa in afara de parerea de rau pentru victimele colaterale (copiii in general), chiar nu am simtit (vre)un tremurat prin reactiile chimice empatice pentru restul.

      Cat despre blonda asta, s-au lamurit suficienti. Deja PSD este „advertised” in afara asa cum este vazut si intern. In Franta s-a spus scopul protestului pe bune, precum si alte articole pro-Kovesi, pro-jsutitie si anti-PSD si anti-OUG13.

      Problema majora este ca ei decid viitorul nostru si al copiiilor nostri 🙁

      Voi fi sincer… inca ma mai agat de o speranta, care sper sa vina inainte de alegeri. Ma tem ca la alegeri va fi prea tarziu. Daca nu iese treaba pana atunci, nu cred ca mai avem sanse la ceva.

      … decat desigur, daca se aplica tacitca PCR si „traiest bine” daca esti loial „partidului mult prea iubit”.
      Vedem…

    • Nu trebuie sa-mi ofere ei o sarcina, pentru ca am sarcina mea, aceea de a fi tot timpul ”in priza”, pregatit pentru riposta.

      Esti suparat si e normal sa fii asa, dar gandestete doar la cei care asteptau venirea hoardelor de tatari. Se simteau ei mai in siguranta decat ne simtim noi acum ? Daca ei au rezistat , vom rezista si noi…!
      Dracnea nu cred ca o sa fie condamnat nici pe 21 Iunie ! Si mai cred ca face tot circul asta pentru a transmite un mesaj „Lasati-ma in pace si va voi lasa unele legi in pace..!” . Ce nu se leaga in toata ”ecuatia” ultimului an, de am ajuns la o asemenea concluzie? Pai: pare credibil faptul ca doreste sa-si subjuge Justitia; pare credibil ca vrea sa o doboare pe Codruta; pare credibil ca doreste sa-si aserveasca finantele tarii; DAR, NU PARE CREDIBIL FAPTUL CA DORESTE SA MACELAREASCA CODUL PENAL ! Deci , concluzia mea e, ca totul e un teatru in sensul descris mai sus…Cu alte cuvinte, in secret negociaza…!

      Ce putem face noi? Noi, putem incerca sa castigam timp! Ma rog, parerea mea era ca am fi putut incerca si altceva, dar daca ne uitam la ultimele ocazii, cand ne puteam aduna in numar mare….Asta e, astia suntem…! Deci, cum putem castiga timp ? Raspunsul e simplu: LUPTA DE GHERILA, metaforic vorbind…!
      Spre exemplu, putem incepe chiar de maine. Intreb: pregatite sunt ouale clocite ? Dar rosiile zemoase…? Bun, deci mai avem nevoie doar de prastie pentru distanta medie si de drone cu acumulatorii incarcati la maxim… La lupta…!

      Pana maine, te rog sa incerci totusi sa dormi. Noapte buna…!

    • Sa stii ca nu te contrazic. Nu il mai gasesc, insa era un articol scris fie de DT, fie de CP pecand erau la HN in care era fix concluzia ta: Dracnev nu vrea sa dea foc la tara, vrea doar sa scape. Incendiul este doar daca nu poate scapa. Cu alte cuvinte, este un show ca sa scape si sa arate ca la disperare este gata de orice, dar nu inseamna ca ii si place ce face.

      Desigur asta nu scuza santajul, dar da, sunt de acord cu tine. Diferenta dintre el si restul este ca desi joaca rolul victimei, el este gata sa mearga dincolo de panzele rogvaiv, doar ca sa isi atinga scopul.

      Cat despre maine, tine minte pozitia oficiala a CU:

      https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22492970-corup-ucide-anun-nu-ini-demersuri-natur-mpiedice-desf-urarea-mitingului-psd-din-pia-victoriei-anun-protest-pentru-ziua-duminic-nu-provoca.htm

      Daca ne jucam cu mosnegii o sa iasa Dracnev sa spuna ca „vai, sorosistii au atacat eliberatorii tarii”. Sincer mie imi e frica si cu LGBT si restul. CpF + BoR + PSD s-ar putea sa joace un conflict simulat cu niste persoane care nu vor sa aiba de a face cu ei doar de dragul show-ului.

      Nu uita, daca a aparut stire ca DNA ii face dosar lui KJ „oficial” pe A3 si luju, nu i-ar opri cu nimic sa spuna ca LGBT si sorosistii vor sa impiedice protestele libertatii. Asta poate avea 2 consecinte: 1. prelungirea lor si 2. amenzi si intimidari ale persoanelor nevinovate doar de dragul muschilor mustaciosi.

      Concluzie: este ca orice animal, nu ca om. Cand Dracnev se simte incoltit, musca si ataca orice, fara sa ezite, idniferent daca e aliat sau nu. Acest element care il face imprevizibil il face in acelasi timp foarte periculos.

      Eu iti recomand sa stai cuminte maine. Sunt prea multe evenimente, si cu „securitatea” (imi cer scuze pentru accentuare, dar stiu sigur ca aceia dintre voi care „ma stiu”, veti intelege de ce pun accentul in felul asta) propagata de Firicica, terenul este relativ minat.
      Acesta este dezavantajul cand controlezi si statul si senatul si parlamentul si guvernul si primariile si consilierii si mai vrei si miting de dragul mofturilor.

      Pana si Ceasca avea mai multa carisma si bun simt decat trogloditul asta mustacios. Maine va fi ceva intre, Nici succes (ca totusi e fortat) dar nici esec (ca totusi e fortat). Rata de > 50% va fi data de televiziunile si site-urile loiale. Atat. Restul vor fi povesti.

      Este totusi un lucru important din toata povestea asta: in afara celor dornici sa isi ia recompense, celor loiali, celor care vroiau sa vada bucurestiul si celor care ar face orice, de dragul facutului, exista si aceia care au vazut ca PSD = PCR. Il vor mai vota? Poate. Mitingul de acum a dovedit ca daca stii cum sa pui problema, stii sa controlezi oile. Important este ca oamenii sa inteleaga situatia, chiar si daca nu vor face nimic in privinta asta. Cu putin noroc, vor propaga informatia mai departe si poate asta va ajuta copiii nostri. Este mai mult decat evident ca generatia noastra va fi de sacrificiu, deci important este sa ne orientam pe viitor (=copii 🙂 )

      P.S. Noapte buna!

    • Ai ma, Scara… de Olteţe nu ne-ai zis nimic !

    • O cat isi doreste sa macelareasca si codul penal !

      Asa face orice dictator ! In plus trebuie sa ofere si maimutelor inferioare posibilitatea sa fure (nu atat de mult si nu atat de elaborat precum o face el ) dar suficient cat sa-l sustina in varful piramidei !

      PS. Ori pt asta trebuie sa obtina impunitate pt hoarde in ambele feluri : dereglementare si impunitatea propriu-zisa !

  5. Ei, hai ca astea nu sunt motive ca unii s-o considere „Proasta de la Videle”, ca „nu e chiar asa de proasta” – cum spunea si maestrul IC. E foarte speriata sa nu faca gafe si d-aia se fastaceste si mai greseste, dar, repet, nu e cazul sa fie numita „Proasta de la Videle”. Daca ar fi asa de proasta cum o considera unii nu ar putea sa conduca Guvernul Romaniei.

  6. Mitingul a adunat toate oile sa l scape de dosar pe Dragnea acest om fără scrupule care a bolmojit toată România .trăiască DNA împreună cu Codruța Kovesi.