G4Media.ro

VIDEO „Cristale” ascunse în încălțăminte și obiecte periculoase găsite la un „Bal…

sursa foto: Captură video

VIDEO „Cristale” ascunse în încălțăminte și obiecte periculoase găsite la un „Bal al bobocilor” din Râmnicu Vâlcea

Jandarmii vâlceni au găsit asupra unor tineri, la un „Bal al bobocilor”, „cristale” ascunse în încălțăminte și obiecte periculoase.

„În seara de sâmbătă, 25 noiembrie 2023, în cadrul evenimentului „Balul Bobocilor” organizat la un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea, jandarmii au intervenit pentru a gestiona o situație delicată ce implica doi tineri surprinși în posesia unor substanțe interzise și obiecte periculoase. Pe parcursul evenimentului, doi tineri au atras atenția autorităților manifestând un comportament suspect. Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor. În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în incălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de „Cristale”, erau destinate consumului propriu”, precizează Jandarmeria Vâlcea.

„Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor. Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise și obiectele periculoase, vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor”, au mai transmis jandarmii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...