G4Media.ro

UPDATE VIDEO Ciolacu a confundat o sala polivalentă cu o casă mortuară…

captura video

UPDATE VIDEO Ciolacu a confundat o sala polivalentă cu o casă mortuară / La inaugurarea noii săli polivalente de la Bistrița, el a surprins audiența cu afirmația: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost prezent în 12 august la inaugurarea unei săli polivalente în Bistrița. Fie din pricina căldurii, fie din alt motiv, Ciolacu a șocat audiența cu o afirmație stranie, care n-avea nicio legătură cu obiectivul vizitat. În amalgamul laudelor rostite la adresa președintelui Consiliului Județean Bistrița Năsăud Radu Moldovan, liderul PSD Marcel Ciolacu s-a trezit spunând că se află la inaugurarea ”unei case mortuare”, de care, ”la un moment dat, vom beneficia cu toții”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat”, a spus Ciolacu.

În următoarea frază, el a încercat să ascundă eroarea, repetând că azi se inaugurează noua investiție: „sala polivalentă, de care la un moment dat cu toții vom avea nevoie”.

bistriteanul.ro scrie că eroarea liderului PSD ar fi fost trecută cu vederea.

UPDATE: Potrivit unor reprezentanți ai PSD, Marcel Ciolacu ar fi rostit, de fapt, în glumă, „casa mortuară, pentru a-l parodia pe un primar din comuna Voiteg, județul Timiș. Primarul respectiv s-ar fi lăudat pe facebook cu investiția unei capele, spunând că „vom beneficia cu toții de ea”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

 1. Si asta e seful pesede, crema cremelor.
  Nu va este rusine pesedisti cu un asemenea conducator?!
  L-ati ales bine! 🤣🤣🤣🤣

  • Este un progres. Altă dacă a ajuns la spital de la efort … Mai este de lucru, dar e pe drumul bun. Nu am înțeles zicerea : „…… la el nu i-au (cred că așa se scrie) plecat”. Pentru uz intern merge. Doamna directoare înțelege…. aproape bine. Să ne fie de bine!

  • E normal, la câți bani și-a tras psd-ul din aceasta investiție, ii dam dreptate bețivanei de la Craiova, „ai luat și banul de pe pieptul mortului!”. Pentru ei asta este contextul.

  • Și sper ca ciolacu & co sa „beneficieze” cât mai repede de aceasta investiție. El și-o dorește, dorința sa i se împlinească!

 2. Viitor prim-ministru cica. Dăncilă cred ca se tavaleste pe jos de ras cand vede altul mai pr os t ca ea.

  • De polivalenta lu’ ciolacu sa aveti parte toti, guvern si parlament, cat mai repede!

 3. Corect, nea Marcele și te rugăm s-o încerci mata primul, ca să știm dacă-i lipsește ceva, chit că odată ajuns pe veșnicele plaiuri ale vânătorii n-o să le mai simți lipsa…
  Apropo: oare nea Omar are așa ceva la dânsul in Siria sau aranjezi cumva ca atunci când o să-i sune ceasul să primească un bilet doar dus până în Românica?

 4. Marcel Ciolacu in toata splendoarea psd. Intelectualul rasat al psd 🙂 . Ciolacu, Grindeanu, Firea, Stanescu, Badalau…acesti titani ai politicii dambovitene. Garantati Iohannis

 5. Urmează postacul Alx cu un comentariu pe măsură.
  Fratele lui de chirpici, Cio, si-a făcut datoria.
  Asteptam cu răbdare și caaalm

 6. PSD si PNL omoara si ingroapa Romania prin datorii, deficit bugetar, pensii speciale si salarii bugetare nesimtite etc.
  Pe undeva, dob!tocul de Ciolacu are dreptate, o casa mortuara nationala e bomboana pe coliva Romaniei conduse de PSD, PNL, UDMR si Iohannis…

 7. Să vă fie țărâna GREA! Indiferent de clasa politică, ați ajuns ca lipitorile sugeți totul din țara asta, am ajuns cerșetorii Europei.

 8. Corect, nea Marcele și te rugăm s-o încerci mata primul, ca să știm dacă-i lipsește ceva, chit că odată ajuns pe veșnicele plaiuri ale vânătorii n-o să le mai simți lipsa…

 9. De ce dracu ai inaugura cu fast o casa mortuara?

 10. Asa sa fie Ciolacule! Talha rii primi.

 11. Au scos din lac un câine mort
  Râdeau nebunii ca nebunii
  Și clopote trăgând de mort
  Vreo doi s au spânzurat de funii!
  Ăștia sunt psdisti cu marele blond, scuze marele mort, în frunte!!

 12. Ciolacu la priveghiul cainelui:
  L am dezbrăcat de blana lui
  Pe a mea pe el am sa o pui
  Ni doctorii acum nu stiu
  Ca el e mort iar eu sunt viu!

 13. „Alo, breten Marsel? Mei, cum se zice la voi la personaj care beau sangue când e Lună Plină și care votez la alegeri cu PZD? Nu aude. Cum? Stri.goi !?
  Dar Dra.cula ce face, trage in țep ciocoi care suje sangue de la bobor ?!
  Aleikum Salaam!”

 14. Parcă ziceau de Superşmen CăCâţu că trage pe nas. Ăsta trage pe urechi. Că altfel nu se explică ce debitează Ursuleţul.

 15. Atâta e bugetu.

 16. La cate sali, polivalente terenuri sau din astea s-au facut de fiecare guvernare PSD am fi avut deja apoape mia de spitale, deci pe acolo pe undeva subconstientului la tradat.

 17. “Supriza” , “supriza” (cum ar zice ciolapu’), sala polivalenta inaugurata de fapt nu e gata, vezi articol bistriteanul.ro : https://www.bistriteanul.ro/veste-trista-retragerea-lui-elisei-si-turneul-de-handbal-nu-se-tin-in-polivalenta-de-la-unirea/

 18. Adevărat. Vor beneficia ei, pesediștii, cu toții.

 19. Nu ne îndoiam de incapacitatea crasă a ciolanului!

 20. Asta e un tâmpit patentat PSD! Cenzoreee! Nu publica mesajul ăsta! La câți bani primiti sa le cosmetizați meclele astora îți înțeleg miscarea! Trebuie și gura ta să mănânce in continuare ceva….Sclavete!!