G4Media.ro

VIDEO Cei patru delfini şi cei trei lei de mare din Ucraina…

sursa : captura

VIDEO Cei patru delfini şi cei trei lei de mare din Ucraina au ajuns la Delfinariul din Constanţa

Cei patru delfini şi cei trei lei de mare aduşi din Ucraina au ajuns, miercuri seară, la Delfinariul din Constanţa, aceştia fiind puşi în bazine separate. Noii delfini nu vor interacţiona cu cei doi delfini aflaţi aici cel puţin o lună de zile, relatează news.ro

Delfinii şi leii de mare sunt din Harkov, ei au stat o perioadă scurtă la Odesa şi miercuri au intrat în ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Isaccea.
Ajunşi în curtea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, delfinii au luat luaţi rând pe rând din bazinele în care au fost transportaţi din Ucraina, puşi într-o prelată şi duşi în bazinul mic al Delfinariului. De asemenea, leii de mare au fost aduşi în cuşti şi eliberaţi în bazinul unde vor locui în următoarea perioadă.
Delfinii şi leii de mare sunt însoţiţi şi de personalul de la Harkov, iar acest lucru le-ar putea face adaptarea mai uşoară.
Directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Iulian Călin, a declarat pentru News.ro, că această operaţiune a fost una de salvare şi că delfinii şi leii de mare vor sta în carantină timp de o lună.
“Îi lăsăm să se acomodeze câteva zile. Conform legilor României şi Uniunii Europene, 30 de zile vor sta în carantină pentru că vin din afara spaţiului european.  Vor sta în bazinul mic”, a afirmat Iulian Călin.
Deocamdată, delfinii din Ucraina nu se vor întâlni cu Ni Ni şi Chen Chen, vedetele Delfinariului din Constanţa, relatează news.ro
sursa foto: captura

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ma bucur enorm ca cei 3 d3lfini si leii de mare au ajuns la noi la delfinariu! Le doresc sanarate si viata lunga! Scumpii de ei!