G4Media.ro

VIDEO Campanie inedită anti-corona. Cum îndeamnă guvernul german tinerii să fie eroi…

VIDEO Campanie inedită anti-corona. Cum îndeamnă guvernul german tinerii să fie eroi în lupta împotriva pandemiei

Guvernul german a demarat o campanie publicitară inedită, chemând tinerii să fie ”eroi” în timpul pandemiei, amintindu-le cu umor că nu li se cere decât să vegeteze pe canapea, mai ”leneși ca ratonii”, transmite The Telegraph.

”Dintr-o dată, soarta întregii țări era în mâinile noastre. Era nevoie de tot curajul nostru și am făcut ceea ce se aștepta de la noi. Singurul lucru care era corect: nimic. Absolut nimic. Mai leneși ca ratonii, zi și noapte am stat acasă și am luptat împotriva răspândirii virusului. Canapeaua era frontul nostru de luptă iar răbdarea, arma noastră”, este mesajul personajului din clipul publicitar, care relatează proiectat în viitor viața din vremea pandemiei.

Spre comparație, un clip publicitar realizat de guvernul României

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Fain. Daca ar fi fost facute campanii mai bune poate ca am fi putut combate valul de cretini care nu cred in nimeni si nimic. Trebuie inteles cine sunt aia care se pun contra – niste oameni cu educatie putina, care nu au iesit din comunitatile lor de zeci de ani, niste exclusi social. O mai buna informare ar fi evitat ‘masca iti da cancer’, ‘sunt interese mari la mijloc’ si ‘ei asta vor, sa ne omoare pe noi si pe duhovnicii nostri’.

    • Pai la noi,pana de curand (cand situatzia a devenit prea rea) cele doua mari televiziuni de news oligarhe(Felix/Ghitza) promovau toata propaganda p$dista ce a fost toata primavara si toata vara .. ca mastile sunt botnitze,ca virusul e o vrajeala a ocultei mondiale,ca in nu stiu ce tzari pe aia nu i streseaza cu nici o masura de preventzie anti corona,etc Acum au dat o la intors in stilul caracteristic al acestei grupari al caror fondator si presedinte de „onoare” este tov Ilici Iliescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.