G4Media.ro

VIDEO Autostrada Soarelui, goală de 1 Mai. Cluburi închise, stațiunea Mamaia pustie

VIDEO Autostrada Soarelui, goală de 1 Mai. Cluburi închise, stațiunea Mamaia pustie

Un clip video dat publicității de autorități arată că Autostrada Soarelui, care face legătura între Capitală și litoralul românesc, este goală de 1 Mai. În alți ani, pe A2 se făceau blocaje din cauza numărului mare de mașini care se îndreptau spre mare.

Totodată, reporterul G4Media a surprins în câteva fotografii pustietatea stațiunii Mamaia în mijlocul zilei de 1 Mai, când altădată primii turiști soseau și luau parte la petrecerile organizate de cluburile din nordul stațiunii.

Astăzi, din cauza restricțiilor impuse prin ordonanțele militare, cluburile sunt închise, iar în stațiune se pot întâlni doar câțiva constănțeni care își plimbă copiii sau animalele de companie.
De-a lungul celor 5 kilometri care traversează stațiunea sunt cel puțin trei filtre de echipaje cu polițiști și jandarmi care opresc mașinile pentru a verifica documentele de ieșire din casă. Cel mai probabil, acestea nu vor mai fi necesare după 15 mai, așa cum au anunțat autoritățile.
În fotografii se observă cum cele mai aglomerate zone din stațiunea Mamaia sunt pustii, în lipsa turiștilor și a constănțenilor. Un exemplu este zona Cazino-Telegondolă-Palatul Regal.
De asemenea, pasarela inaugurată de fostul primar Radu Mazăre în anul 2012, un obiectiv care altădată era un furnicar de iubitori de mare, se întinde astăzi în larg fără niciun picior de om.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Si?Mi-e mila doar de oamenii cu bun simt, dar acestia inteleg situatia si nu se lasa prostiti de unele repotaje/reporteri care incita la incalcarea legii-vezi antenele-in schimb pentru cocalari si drogati/gunoaie sociale multa izolare.

  2. Foarte bine! Așa suntem scutiți de știri despre cum s-a petrecut în cluburi de fițe și s-au dezmățat unii până la răsăritul soarelui, despre cum au umplut alții de gunoaie Vama Veche…
    Imaginile astea sunt dezolante din alt motiv: arată urâciunea litoralului românesc împânzit de barăci și construcții hidoase!

  3. Arafat, gunoiule, hai aici sa vezi cum incalca lumea ordonantele militare. Vino sa ne ilustrezi ce-ai spus ieri.

  4. O spuneti de parca ar fi vina cuiva. Da, e situatia care este, sa va iasa din cap ca totul va mai fi ca inainte.

  5. Este o mostra de distrugere a economiei in numele unei asa-zise epidemii pentru care autoritatile cauta cu disperare bolnavi in caminele de batrani si unitatile de jandarmi.

    • Victor, ieși de pe halucinigene!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.