G4Media.ro

VIDEO Arad: 14 migranți din Turcia și Siria, ascunși într-un TIR ce…

VIDEO Arad: 14 migranți din Turcia și Siria, ascunși într-un TIR ce transporta piese metalice, au încercat să iasă ilegal din țară

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins 14 migranţi din Turcia şi Siria care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunşi într-un TIR ce transporta piese metalice, şoferul fiind cercetat penal pentru trafic de migranţi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia de Frontieră Arad, TIR-ul a fost verificat la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Şoferul, cetăţean turc, transporta piese metalice în Polonia.

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu omologii maghiari, au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, paisprezece cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt doi cetăţeni din Siria, în vârstă de 17, respectiv 34 de ani şi doisprezece cetăţeni din Turcia, cu vârste cuprinse între 3 şi 31 de ani”, se arată în comunicat.

Migranţii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar şoferul turc, pentru trafic de migranţi.

Sursa foto & video: Poliția de Frontieră

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter