G4Media.ro

VIDEO Anthony Fauci, mulțumit că nu mai trebuie să îl contrazică pe…

VIDEO Anthony Fauci, mulțumit că nu mai trebuie să îl contrazică pe Trump: Am spus întotdeauna totul şi asta mi-a creat uneori probleme

Specialistul în imunologie Anthony Fauci, consilier special al preşedinţiei SUA pentru maladia COVID-19, a afirmat joi că este uşurat că nu mai trebuie să îl contrazică pe Donald Trump, notează AFP, citată de Agerpres.

La o zi după învestirea lui Joe Biden, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID) din SUA a revenit în sala de presă a Casei Albe.

Foarte prezent în faţa jurnaliştilor la începutul pandemiei, el a fost ţinut deoparte în ultimele luni de administraţia republicană. „Am spus întotdeauna totul şi asta mi-a creat uneori probleme”, a recunoscut el.

„Unele afirmaţii m-au făcut să mă simt inconfortabil, deoarece nu erau bazate pe ştiinţă”, a continuat acest expert în vârstă de 80 de ani care se bucură de o imensă popularitate în ţară.

El a precizat că a fost deranjat de sprijinul adus în martie de Donald Trump hidroxiclorochinei, un medicament antimalaric care nu şi-a dovedit eficienţa în faţa coronavirusului.

„Nu aveam nicio plăcere să îl contrazic pe preşedinte”, a afirmat el joi. „Şi nu prea am simţit că puteam vorbi fără să avem de înfruntat repercusiuni”, a continuat Anthony Fauci.

„Ideea de a putea veni aici, a vorbi liber despre ceea ce cunoşti, despre dovezi, ştiinţă este un sentiment eliberator”, a mai declarat specialistul în imunologie.

sursa foto: Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bossy…las-o în porumb Mosanto…nu chiar totul..