G4Media.ro

VIDEO Anchetă solicitată de Monica Anisie, după apariția unui filmuleț în care…

VIDEO Anchetă solicitată de Monica Anisie, după apariția unui filmuleț în care o profesoară din Borșa lovește elevi

O profesoară dintr-o școală din Borșa, județul Maramureș, a fost filmată în timp ce lovea elevii iar imaginile au ajuns pe o rețea de socializare. Miniserul Educației, Monica Anisie, a transmis că a solicitat Inspectoratului Școale deschiderea unei anchete.

„Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulţi elevi de la o şcoală din localitatea Borşa, judeţul Maramureş, au fost loviţi de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul şcolar general, cât şi inspectorul şcolar general adjunct ai inspectoratului şcolar, solicitându-le ca luni dimineaţă să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învăţământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”, a scris Monica Anisie pe Facebook.
Ministrul Educaţiei a adăugat că o întristează apariția uneo astfel de  incidente.
„Cu toţii trebuie să reacţionăm ferm şi imediat, cu toleranţă ZERO la violenţa în şcoli”, a scris Anisie.
Filmulețul a fost postat pe contul de facebook al vlogger-ului Andy Popescu:  „Şi părinţii mei au fost profesori, dar niciodată nu au aplicat corecţii fizice. Ce părere aveţi de această profesoară de matematică din Borşa? Îmi doresc părerea voastră sinceră mai jos, intr-un comentariu, promit să vă citesc tuturor părerile”, a scris Andy Popescu pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa Video: Facebook

Sursa Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. ceva e rau in tara asta – trebuie sa intervina un ministru pt ca bugetarii sa isi faca treaba

  2. Sa organizam niste petitii Declic pe seama demisiei si politizarii profesioniste in aceasta perioada. Chiar o petetitie in ceea ce priveste conduita lor, pentru ca acum sunt niste badarani ordinari(arogante, nesimtrire), aici chiar nu e nici un cod etic. Doar nesimtiti fara sentimente. Chiar si presedintele, doamne ce badaran si ala, nici un cod de maniere in el. Un respect fata de copii, etc, nimic sa discute cu ei, sa le ofere incredere sau chiar oameni saraci ce nu au reusit sa iasa din asta.(context in care mereu am fost un teritoriu ocotropit, si parca nu iesim din asta)
    Daca tot ne luptam prin internet, hai sa o facem prin petitii, prin presiunea numerelor de pe internet. Sa spamam internetul cu ceea ce trebuie facut, dar in special solutii nu critici exagerate!

  3. Sunt la dentist copii. Le face anestezie locala gratuita pentru o lucrare dentara mai ampla.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.