G4Media.ro

VIDEO Ambasadorul Israelului la București, David Saranga, mesaj de Ziua Națională a…

Sursa foto: Captură video - Facebook / Ambasada Israelului în România

VIDEO Ambasadorul Israelului la București, David Saranga, mesaj de Ziua Națională a României: „Dragi români, vă doresc să aveţi un viitor luminos care să reflecte spiritul vostru generos şi creativ”

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga, i-a felicitat, miercuri, pe români, cu ocazia Zilei Naţionale, urându-le „un viitor luminos” care să reflecte „spiritul luminos şi creativ” al acestora.

„Dragi români, La mulţi ani! De Ziua Naţională, vă urez multă sănătate şi prosperitate! Vă doresc să aveţi un viitor luminos care să reflecte spiritul vostru generos şi creativ. Astăzi se împlinesc 103 ani de la Marea Unire. Astăzi România este un stat democratic, puternic şi unit, un partener de încredere atât pentru Statul Israel, cât şi la nivel internaţional. Suntem onoraţi de relaţia extraordinară de prietenie dintre ţările noastre şi de ADN-ul nostru comun”, afirmă ambasadorul David Saranga, într-un mesaj video postat pe Facebook.

El arată că, în ultimii trei ani, a vizitat în România sate şi oraşe „pline de farmec şi istorie, cu tradiţii păstrate de generaţii” şi că de fiecare dată a fost impresionat de frumuseţea locurilor, dar mai ales de căldura oamenilor.

„Cu toate că nu am origini româneşti, prin legăturile pe care le-am creat cu voi sunt bucuros să spun că România este a doua mea casă, o ţară minunată cu un popor primitor şi mândru. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, adaugă ambasadorul Israelului.

Sursa foto: Captură video – Facebook / Ambasada Israelului în România

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. ADN comun cu hotii, teroristii si asasinii romani ???

 2. Nici o zi fara peste!

  Hotie, mafie si incompetenta peste tot!

 3. De ce face mișto de noi și azi?!

  • Cineva spunea candva; voi respecta intodeauna parerea sincera a cuiva, chiar daca imi rezerv dreptul sa nu fiu de acord cu aceasta.

 4. Multumim!Sunteti cel mai activ ambasador!

  • In ce sens cel mai activ?

 5. Cum?,….Acel viitor luminat de luminița de la capătul tunelului, care s-a stins în decembrie 1989?