G4Media.ro

VIDEO Activistă feministă: Liceenii din Grecia nu știu lucruri elementare despre sex…

Foto: Pixabay.com

VIDEO Activistă feministă: Liceenii din Grecia nu știu lucruri elementare despre sex / Țara europeană înregistrează cele mai multe avorturi raportat la numărul de locuitori

Grecia este țara europeană cu cele mai multe avorturi, raportat la numărul de locuitori. Printre cauze se numără și lipsa educației sexuale în rândurile tinerilor, transmite postul de radio Deutsche Welle. ”Domnește mai departe convingerea că este un păcat, aceasta are de-a face cu rolul Bisericii care a format opinia publică și care se amestecă și azi. Fetele nici nu știu că ar trebui să meargă la ginecolog. Acestea sunt tabu”, spune o feministă din Salonic.

Vezi video aici

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. La noi e și mai rău

  • pentru „populimea” progresista sexul elementar cuprinde muuult mai mult. si „sfera” se extinde. ceea ce „neaparat” trebuie sa ne bucure, spre „incantarea” autistilor tristi pe care ii „strang” colantii la zona unde ar trebui sa se regaseasca „los cojones”.

 2. 1. Sunt convins ca stiau esentialul, daca nu cumva s-a schimbat si intelesul cuvantului „esentialul”.

  2. La doctor te duci cand ai probleme, sau pentru una din procedurile preventive general acceptate. Ce procedura preventiva se face fetelor tinere? De ce boli sufera ele pana intr-atata, incat sa le criticam utecist la gazeta de perete? Intreb, ca poate sunt in urma.

  • Procedura preventiva se numeste tratament contraceptiv si se indica pe o reteta medicala. Tratamentul contraceptiv poate fi urmat si de tinere perfect sanatoase active sexual, dar care nu doresc o sarcina la momentul respectiv.

  • Tratament contraceptiv, mama mama ce tare suna. Crezi ca pilulele si steriletul sunt ok? De parca nu stiu toate de prezervativ… Dar e mai cool sa nu folosesti. Sau poate de cand cu criza nu mai au bani tinerii greci pentru balonase.

  • 1. Graviditatea nu e o boala.

   2. Prin urmare, anticonceptionalele pilula (genul de dupa sex si genul diniante de sex) sunt o optiune de mod de viata. Ele se vand in Grecia fara reteta si fara sa implori un medic.

   Asa e Grecia, mai inapoiata, nu plateste laudatori gen BBC. Nu toata lumea poate avea „libertatea de a obtine anticonceptionale numai cu reteta” precum canadienii, americanii, germanii, francezii, suedezii, norvegienii, danezii, australienii, olandezii, austriecii etc.

   Caca-m-as pe realitatea voastra paralela.

   Sursa http://ocsotc.org/world-map/

 3. tari ortodoxe. simplu

 4. Ce-i cu toată inflamarea asta a feministei cu privire la educația sexuală? Își imaginează cineva că săracii adolescenți nu știu cum e cu sexul și protejarea? Doar că acea categorie alege să nu se protejeze. Iar pentru tinerii care chiar ar fi așa de inocenți, o oră de explicații ar fi suficientă: fie îți ții pantalonii pe tine (valabil pentru fete și băieți), fie, dacă vrei să-ți defaci picioarele în fața unui flăcău, cere-i să folosească un prezervativ. Și gata povestea.

 5. O mulțime de postaci coaliția pentru familie pe site. Vedeți looserilor că ați pierdut!

  Creșteți-vă copiii cum vreți și lăsați-i pe ceilalți să-i crească cum vor

  • Păi exact asta vor cei de la coaliția pentru familie. Fiecare familie să-și educe copii cum știe ea, nu să vină vreo feministă dintr-asta cu teoriile ei SF despre identitatea de gen cu care să-i bulverseze pe copii. Iar educația sexuală să o facă un medic, nu o feministă.

  • Feminismul nu are legătură cu identitatea de gen (poate în paranoia unora). A zis doar că în Grecia sunt cele mai multe avorturi din cauza lipsei de educație sexuală în școli, asta din cauza ingerinței bisericii și a altor organizații asociate. La noi copiii ajung in casele de copii, din aceleași motive…

  • Conform http://www.johnstonsarchive.net/policy/abortion/wrjp336abrate2.html rata avorturilor in Grecia este 10,5 la mie.

   In Franta e 20,8, in Regatul Unit e 20,2, in SUA e 17, in Australia e 16,5, in Canda e 18,8, in Danemarca e 17,7, in Noua Zeeland e 18,4, in Norvegia e 16,7, in Suedia e 25,3.

   Iar la noi, unde „avortul e mai mic si copiii ajung la casa de copii”, e bineinteles tot 20.

   Chiar nu va puteti abtine cu realitatea voastra paralela? Nu v-a ajus sa mancati cacat despre Romania, acum ati inceput si cu Grecia?

   Parca ati fi oengisti cu sapca in mana la taica Soros, vorbindu-i repede despre cat bine vreti vi sa faceti omenirii, si sperand ca nu o sa se prinda mosul ca dati toti banii pe microdozaj. Nu va dam bani, ba, va dam Multa Uniune Europeana.

 6. de parca noi suntem mai altfel…