G4Media.ro

Victor Ponta a notificat Autoritatea Electorală Permanentă că renunță la mandatul de…

Victor Ponta a notificat Autoritatea Electorală Permanentă că renunță la mandatul de europarlamentar: ProRomania are nevoie de mine aici si nu am ezitat niciun minut

Liderul Pro România, Victor Ponta, a scris pe Facebook că a notificat vineri Autoritatea Electorală Permanentă că renunță la mandatul de europarlamentar, așa cum a anunțat că va proceda când a candidat cap de listă. În urma retragerii sale, cele două posturi de europarlamentar care revin partidului vor fi ocupate de fostul comisar european, Corina Crețu, și de fostul premier, Mihai Tudose.

Redăm mai jos postarea lui Victor Ponta pe Facebook:

”Asa cum am promis de la inceput eu voi ramane acasa ( in Parlamentul de la Bucuresti) – pentru ca de aici pot sa fac mai mult si mai repede lucrurile pe care romanii le asteapta de la noi!

Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar.

Sunt convins de faptul ca, si Corina Cretu si Mihai Tudose, ne vor reprezenta cu onoare si eficienta in Parlamentul European/ iar Echipa ProRomania ramane unita si profesionista ( cu toti cei din Bucuresti, Bruxelles si de peste tot din tara si in afara tarii) !

Nu am pus niciodata interesul meu personal inaintea interesului Echipei pe care o conduc / nu m-am tinut niciodata cu lanturi de o functie sau un scaun caldut / ProRomania are nevoie de mine aici si nu am ezitat niciun minut.

Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Un gest aproape obligatoriu si o propunere interesanta , pentru ocuparea locului secund , ca europarlamentar . D-nul in cauza, este o persoana extrem de interesanta , ce aduce in prim plan adevarul, folosind cuvinte putine ce au un anume impact asupra ascultatorului . Din acest motiv este mai interesant sa vezi interviurile video si nu sa citesti doar textul aferent . Impactul asupra ascultatorului , este mai mare , daca vizionezi filmul in cauza . Seful partidului si fostul premier al Romaniei V.P. nu poate pleca la Bruxelles,o data ce a promis ca nu face acest lucru ,dar si pentru ca in viitorul imediat, o parte a senatorilor si deputatilor PSD vor trece in barca partidului in cauza . Intreaga pozitionare are in vedere alegerile prezidentiale din anul 2024 ,ocazia la care V.P va fi candidatul la functia suprema in stat . Locul lui K.W.I. va fi liber si dintre multitudinea de posibili candidati ,cel mai bine situat o sa fie V.P. Probabil la alegerile din aceasta toamna, V.P o sa sprijine din start candidatura lui K.I. mai ales ca deja a semnat pactul propus de actualul presedinte .

    • Intrebare: de ce nu accepta salariul de europarlamentar de 10.000 euro lunar, plus pensie pe viata, plus low profile si fara bataie de cap, plus ca e certa si siguea pozitia, dar in schimb viseaza la functia suprema, cu multa bataie de cap, cu salariu mai mic, si care e extrem de foarte probabila? Eroare de calcul sau crede ca DNA a murit si poate avea cheia de la miliarde?

    • Ana, VP e orgolios, d-aia! Si nu sta el in banii aia… Si are un partid de crescut si vrea sa dea loviturile la anul!

  2. Ce sa zic, omul arata parsivitate politica pana la capat…practic si-a pacalit votantii si urmeaza probabil sa o faca si la urmatoarele 3 scrutine, pentru presedintie, locale si parlamentare.
    Poate nu la locale dar…