G4Media.ro

Victor Negrescu: Austria folosește date false privind migrația pentru a bloca aderarea…

Foto: Dreamstime

Victor Negrescu: Austria folosește date false privind migrația pentru a bloca aderarea României la Schengen

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a intervenit, în plenul Parlamentului European, pentru a atrage atenția asupra faptului că dreapta populistă exploatează tema migrației cu scopul de a critica Uniunea Europeană și de a se opune aderării României la spațiul Schengen, potrivit unui comunicat.

În cadrul dezbaterii parlamentare care a privit viitorul Consiliu European ce va avea ca subiect principal migrația, eurodeputatul român a spus faptul că executivul de dreapta din Austria a prezentat date false cu privire la acest subiect pentru a bloca România, susținând că România a gestionat foarte bine fluxul de refugiați din Ucraina.

„Interesant este că unii din liderii țărilor care nu respectă prevederile existente, sunt cei care critică Uniunea Europeană în acest sens. De exemplu, cancelarul de dreapta al Austriei, domnul Nehammer, contrazice Comisia Europeană și se opune aderării României la spațiul Schengen în baza unor date false cu privire la migrație și ignoră incapacitatea sa în a gestiona situația”, a spus el.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Si ce este in neregula cu asta? Romania foloseste date false pt a adera

  • Aderarea unui stat la Schengen depinde legal doar de îndeplinirea criteriilor tehnice. Punct.

   Îndeplinirea acestor criterii de către România a fost confirmată in mai multe rânduri , cupa verificarea de către specialiștii UE abilitați (și nu doar).

   La ce date false s-ar putea face referire in aceasta privința?!

  • Date scoase din QR-ul useristilor tradatori de tara.

 2. Migrația este doar un pretext. Dacă Austria avea o problema cu migrația, ar fi blocat aderarea Croației la Schengen, dar a susținut -o.

  De fapt, Austria are o problema cu România și Bulgaria.

 3. Spune-ne tu datele reale care sunt? Zilnic sunt depistați cu zecile migranti care ies din România.

 4. Draga clasa politica din Romania , te privesc prin oglinda retrovizoare !

 5. Nu-i vorba doar de migrație sunt alte bube mari pa harta RO : controlul în vămi,scanerele nefuncțional,infrastructura vai de mama ei,ce ar conduce la blocaje inacceptabile la ieșirile din țară în Ungaria…

 6. Ok, nu ne baga in Schengen dar cei care conduc statul Roman puteau sa faca infrastructura si inca 20 de vami prin care sa circule repede tirurile cu marfa de ce nu fac nimic coruptii astia doar se plang

 7. Te credem pe tine ma PSDistule ,

  De fapt prin vamile romanesti nu trec imigranti ilegali si vamesii nu iau spaga

  Vedeti cati vamesi isi contruiesc vile din salar modest de 3000 de lei

 8. Mi sa scârbit in atâți ani cât am trecut frontiera pentru a putea munci, pentru a putea supraviețui. Am25 de ani de muncă în străinătate, și nu mai suport să mai aud nici o scuză din partea politrucilor români.Suntem reprezentați la Bruxelles,de unii falși europarlamentari : vezi aici Rareș Bogdan.ROMANIA TE IUBESC.