G4Media.ro

Victimele coronavirusului din New York vor fi îngropate temporar în parcuri, pentru…

Sursa Foto: www.nyhabitat.com

Victimele coronavirusului din New York vor fi îngropate temporar în parcuri, pentru a evita scenele din Italia, unde armata a colectat sicriele din morgile și spitalele supraaglomerate/ UPDATE Primarul Bill de Blasio: Nu vor avea loc înmărmântări în masă la New York, niciodată

Victimele coronavirusului vor fi îngropate în New Your în parcuri dacă spitalele și morgile nu vor face față cu numărul deceselor în cel mai lovit oraș de epidemie din Statele Unite, scrie The Times.

Newyorkezii au fost anunțați că înmormântările, care vor fi temporare până la mutarea lor în locuri de veci permanente, vor fi făcute pentru a evita repetarea unor scene precum cele din Italia, unde armata a fost nevoită să adune sicriele din biserici și de pe străzi.

Mark levine, președintele comisiei de sănătate a orașului New York, a postat următorul mesaj pe Twitter:

”Curând vom începe înmormântările tempoare. Acest lucru se va face prin utilizarea parcurilor din New York (da, ați citit bine). Se vor săpa tranșee pentru zece locuri în linie. Se va face într-o manieră ordonată, demnă și temporară. Dar va fi greu pentru newyorkezi să accepte asta”

  • UPDATE După postarea consilierului pe Twitter, primarul Bill de Blasio a declarat că nu există astfel de planuri și că asemenea zvonuri sunt ”total flase”. ”Nu vor fi niciodata înmormântări în masă în New York, niciodata”, a spus de Blasio. ”Dacă, Doamne ferește, va trebui să avem avem de-a face vreodată cu înmormântări temporrare, vor fi individuale așa încât familiile să le poată revendica atunci când criza va lua sfârșit. Dar nu sunt încă aproape de acel moment”, a precizat de Blasio, citat de CNN.

Pe data de 6 aprilie, în New York se înregistrau 122.031 de cazuri de infectare cu COVID 19, 28.092 persoane fiind internate. Au fost raportate 4159 decese. În New York City se înregistrau 63.306 cazuri de infectare, celpuțin 14.205 internări și 2475 de decese, transmite livescience.com

Guvernatorul Andrew Cuomo a anunțat, luni, dublarea amenzii mazime de la 500 la 1000 de dolari în cazul celor care nu respectă regulile de distanțare socială.

The New York Times scria, luni, că în New York, la fel ca în alte părți, statistica oficială cuprinde doar o parte din numărul celor bolnavi sau răpuși de coronavirus, fiind numeroase cazuri de decese cu simtome de coronavirus dar care n-au mai apucat să fie testate.

Sursa Foto: www.nyhabitat.com

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. In fapt asta este marea problema creeata de tragedia epidemiologica, ce faci cu persoanele decedate daca numarul lor creste .A le ingropa in parcurile din orasele lumii nu este solutia ideala ,poate undeva la marginea oraselor sau cumva arse in crematorii noi ,asta daca doamne fereste numarul lor creste .

  2. Scenele din Italia au fost exact asta: scene. S-a dorit inspaimintarea populatiei si s-a reusit. In mod evident ca existau si alte mijloace de transport pentru mortii Italiei si nu era nevoie sa-i ia pe toti o data. Dar nu ar fi facut aceeasi impresie ca un sir de camioane militare. Spania e aproape de ei, dar, desi sint si ei niste artisti, nu-i egaleaza pe italieni.

  3. Se fac oare si necropsii?