G4Media.ro

Viceprimarul Capitalei: Cetăţenii surprinşi în parcuri riscă amenzi de până la 5.000…

Foto: G4Media.ro

Viceprimarul Capitalei: Cetăţenii surprinşi în parcuri riscă amenzi de până la 5.000 de lei

Cetăţenii surprinşi în parcuri, începând de sâmbătă, ora 14,00, riscă amenzi cuprinse între 100 şi 5.000 de lei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Acesta a anunţat închiderea parcurilor administrate de Primăria Municipiului Bucureşti pe perioada pandemiei de coronavirus.

Potrivit directorului general al Poliţiei Locale, Dan Rasica, PMB administrează 14 parcuri în Capitală.

„Atât Poliţia Locală, cât şi Poliţia naţională şi Jandarmeria au dreptul să-i oprească, să-i solicite documente conform ordonanţei militare, iar sancţiunea, aşa cum a spus şi domnul viceprimar, la persoana fizică este între 100 şi 5.000 de lei”, a precizat Rasica.

El a adăugat că în Bucureşti a fost constituit un dispozitiv unic de acţiune, condus de către Poliţia Capitalei.

În context, Aurelian Bădulescu a spus că săptămâna trecută nu avea la dispoziţie pârghia sancţionatorie, iar măsura limitării totale a traficului s-a luat ulterior.

„Noi am făcut o acţiune masivă de recomandare de solicitare a cetăţenilor să nu mai stea în grupuri foarte mari, mulţi dintre dânşii au înţeles şi apelăm încă o dată la înţelegere pentru a respecta deciziile care se iau de către factorii de conducere”, a subliniat Bădulescu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. De ce nu au condiționat accesul de masca și mănuși?

 2. Sa stai in casa îți slăbește sistemul imunitar.

  • Așa și? Sascapam de Corona indiferent de costuri și indiferent de celelalte complicații. Parca asavdecreta zeul Arafat. Cum ar zice Sica: povestea cu vitamina D de la soare e doar o poveste

 3. N-aveti voie-n parc, imbolnaviti balta. N-aveti voie noaptea pe strada ca va sare covidul in cap.
  Fiti cuminti si ascultatori, oameni intelepti hotarasc pentru voi.

  • Tu esti aici sa creezi haos.

  • Nu.
   Haosul il creaza specialistii in haos.
   Adicatelea statul roman.

  • Nu draghe avem ce votam, asa sint eu, n-am luat premiu in scoala pentru ca am avut 9 la purtare. Si nu-mi place sa gindeasca altii pentru mine.

 4. Sa ma slobozesc la Politia Romana pe piept

 5. Bai ziaristii lu’ peste,care ati fost la herastrau,spuneti ne si noua cine era ala din dreapta lui badulescu cu chelie,barba ,ochelari de soare, care se facea ca tine si el un microfon.

 6. Si vor plati jumatate din minimul de referinta al amenzii, adica 50 de lei. Doar in Romania ne laudam cu sume imense pe hartie si in practica …ii doare undeva de amenda lor.

  • Ia zi băi pwla, nu-i așa că ai vrea să vezi amenzi mai mari și măsuri „mai drastice”? Bagati-as pwla in gât de prost ce esti..

 7. Nu mai bine le face Firea un test belgian ?

 8. Alt mafiot care deschide botul ca să spuna nimic – pacat că are IQ-ul f mic. In rest, e un ticalos perfect, din gasca de infractori numita pesede. Amenintari de securist jegos,.

 9. Amenzi, amenzi, amenzi! Oare le plateste cineva?

 10. Obisnuiam sa alerg in parcul IOR pe la 8 dimineata. Pe la ora aia nu se plimba mai nimeni, mai sunt doar cativa oameni care alearga si ei. Nu pricep in ruptul capului cui faceam vreun rau si cui puteam sa dau vreun virus.