G4Media.ro

Vicepremierul Raluca Turcan: ”Românii puteau trăi ca ”afară”, dacă dezvoltarea țării nu…

Vicepremierul Raluca Turcan: ”Românii puteau trăi ca ”afară”, dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție. De Ziua Internațională împotriva corupției Guvernul României își ia un angajament ferm în susținerea tuturor instituțiilor în lupta cu acest flagel”

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat luni, de Ziua Internațională împotriva corupției, că românii puteau trăi ca în țările dezvoltate din Occident dacă țara nu era frânată de corupție și a subliniat că guvernul din care face parte își ia angajamentul de a susținite toate instituțiile în lupta ”cu acest flagel”.

”Românii puteau trăi ca ”afară”, dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție și grupările de interese care se roteau în jurul puterii politice! Corupția din ultimii 30 de ani a făcut ca românii să emigreze în masă nu doar în căutarea unui nivel de trai mai bun, ci și a unei societăți fără corupție – unde cetățeanul să fie pus pe primul loc. Milioane de părinți și copiii au fost goniți din România de efectele corupției și au fost nevoiți să își facă un viitor departe de țară. Vom stopa mica și marea corupție, din politică, din administrație, din școli, din spitale sau din vămi. Vom crește calitatea serviciilor publice pentru fiecare român, vom da încredere oamenilor că se poate trăi bine și la noi în țară.  Astăzi, de Ziua Internațională împotriva corupției Guvernul României își ia un angajament ferm în susținerea tuturor instituțiilor în lupta cu acest flagel!”, a afirmat Raluca Turcan.

Și premierul Ludovic Orban a reafirmat, de Ziua Internațională împotriva corupției, că angajamentul Guvernului pe care îl conduce de a susține combaterea acestui fenomen.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. ”Românii puteau trăi ca ”afară”, daca porcu’ zbura sau in tara traiau Olandezi ..

  ”Românii vor trăi ca ”afară” , never ever ..

 2. Turcan asta nu era colega cu Udrea,Blaga,Videanu si alti care furau tot pe vremea PDL ului…atunci nu era cu anticoruptia…?

 3. Auzi Turcan, când o sa faceți curățenie la Curcani, Călărași, unde Primăria PNL ista a ajuns Stat in Stat ,datorită Primarului Gazu și a clicii lui ,o sa va credem! De curând a fost angajata soția șefului de post, sing acceptata, acest lucru=trafic de influența?! Sau dacă este de la PNL nu se pune?Com arată ca după război, dar PNL ul nu vede nu aude, suntem sufocați de mafia lui Gazu și a găștii lui!

  • Și poate și la primăria Mischii unde primarul de la PNL, a avut două mandate de la PD(l) și frates’u e viceprimar.
   Ce zici doamna Turcan de asta???!

  • Și unde împreună cu fostul viceprimar fost PNL,-ist migrat la PSD, nevasta funcționar la primărie și CartoTop a lui Marian Jean Marinescu PD(l) au reușit să transforme într-un mare ghiveci cadastrele oamenilor pe care nici instanțele de judecată de acum in 50 de ani nu le vor mai lămuri.
   De asta ce zici doamna Turcan??!!

 4. PSD nu are nici un mesaj de Ziua internationala impotriva coruptiei??
  Nici unul?!
  Asta spune multe, nu?!

 5. Ma lasati cu angajamentele?! Sunt precum juramintele ale cu mana pe biblie de la investituri…adica inutilitati si prosteli.

 6. Doua modalitati, pentru a trai „ca afara”:
  -emigrarea
  -separarea de Miticienia sudista
  Imposibil altfel. Maximum posibil, va fi Turcia. Pentru ca tot sudul este turcizat (mentalitate, obiceiuri, etc)

 7. Conform pozei…. Cei 4 magnifici?!
  În scara măgarului…
  Glumă!?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.