G4Media.ro

Vetuţa Stănescu, liderul PNL Hunedoara, întoarce armele împotriva lui Ludovic Orban și…

Vetuţa Stănescu, liderul PNL Hunedoara, întoarce armele împotriva lui Ludovic Orban și trece în tabăra adversarului său, Florin Cîțu. Cum se înclină balanța voturilor

Inițial susținătoare a lui Ludovic Orban la Congresul din 25 septembrie, Vetuţa Stănescu, lider al filialei PNL Hunedoara și deputat PNL, întoarce armele și anunță că îl recunoaște pe premierului Cîțu drept cel care va conduce „reforma totală în PNL”.

Vetuța Stănescu transmite că îi extrem de dificil să aleagă între cei doi, însă în cele din urmă, pentru ea, Florin Cîțu este omul care a reușit să construiască o formidabilă echipă în jurul său.

 • „Este extrem de dificil să alegi între Ludovic Orban şi Florin Cîţu. Îi cunosc foarte bine pe amândoi, le ştiu capacitatea de muncă, loialitatea fată de oameni, dorinţa de inovare şi reformă, patriotismul de care dau dovadă şi perspectivele fiecăruia dintre ei. Dar, fiind o persoană cu mult simţ al responsabilităţii, consider că un politician trebuie să facă alegeri şi să le însuşească, până la capăt. Asumarea deciziei este foarte importantă pentru traiectoria omului politic. Cred cu tărie că România are nevoie de schimbări fundamentale, la nivelul modului în care se face politică, la nivelul administraţiei centrale, practic este nevoie de o reformă totală. Omul care a reuşit să construiască o formidabilă echipă în jurul său şi în jurul acestui deziderat este Florin Cîţu”, a anunţat Vetuţa Stănescu, citată de Adevărul.ro.

În urmă cu patru luni, în martie, filiala judeţeană Hunedoara a PNL era una dintre primele din ţară care își exprimaseră susţinerea faţă de Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului.

Declarația din martie 2021 a Vetuței Stănescu era: „Preşedintele Ludovic Orban este preşedintele care, în decursul celor patru ani în care a condus Partidul Naţional Liberal, a câştigat mai multe rânduri de alegeri. Împreună cu preşedintele Ludovic Orban am reuşit să preluăm guvernarea României – e adevărat, într-un an extrem de dificil, dar iată că l-am trecut cu bine – şi România se găseşte astăzi într-o situaţie economică echilibrată, se află azi în plină campanie de vaccinare (împotriva COVID-19 n.r.) şi oarecum protejată de riscurile pandemice”.

Înainte de mesajul de susținere pentru Florj Cîțu, filiala Hunedoara era divizată între cei doi lideri. Iniţial trecuseră alte persoane din conducere în echipa Cîţu, cel mai cunoscut nume fiind cel al secretarului de stat Lucian Heiuş.

Prin schimbarea susținerii între cei doi, numărul filialelor pro-Cîțu îl depășește cu două adeziuni peste

Prin schimbarea susținerii, Vetuţa Stănescu intră în lunga listă de preşedinţi de filială care mai întâi au anunţat public sprijinul pentru Ludovic Orban, apoi l-au trădat. În această listă mai sunt Costel Şoptică (PNL Botoşani), Mircea Fechet (PNL Bacău), Gabriel Avramescu (PNL Buzău), Liviu Voiculescu (PNL Olt).

Filiale pro-Cîţu, lista actualizată:

 1. Cluj (Emil Boc)
 2. Sibiu (Raluca Turcan )
 3. Salaj ( Lucian Bode)
 4. Suceava (Gheorghe Flutur)
 5. Vaslui (Nelu Tătaru)
 6. Bacau (Mircea Fechet)
 7. Botosani (Costel Şoptică)
 8. Neamţ(George Lazar)
 9. Mehedinţi (Virgil Popescu)
 10. Ilfov (Hubert Thuma)
 11. Timis (filiala e divizata: preşedintele Alin Nica e de partea premierului, însă mulţi delegaţi sunt pro-Orban).
 12. Maramureş (Ionel Bogdan)
 13. Gorj (Dan Viîceanu)
 14. Satu Mare (Adrian Cozma)
 15. Olt (Liviu Voiculescu)
 16. Dolj (Ştefan Stoica)
 17. Mureş (Ciprian Dobre)
 18. Hunedoara (Vetuţa Stănescu)

Filiale pro-Orban, potrivit News.ro:

 1. Alba (Mircea Hava)
 2. Braşov (Adrian Vestea)
 3. Buzău (Gabriel Avramescu)
 4. Brăila (Alexandru Popa)
 5. Teleorman (preşedintele Eugen Pîrvulescu e de partea premierului Ciţu, însă filiala e pro-Orban. Deputatul Costel Barbu, unul dintre apropiaţii lui Ludovic Orban, joacă un rol important în filială).
 6. Iaşi (preşedintele Alexandru Muraru e în tabăra premierului, însă filiala e controlată din umbră de tandemul Costel Alexe-Mihai Chirica, pro-Orban).
 7. Vâlcea (Cristian Buican)
 8. Galaţi (George Stanga)
 9. Bistriţa Năsăud (Ioan Turc)
 10. Argeş ( Adrian Miuţescu)
 11. Caraş Severin ( Marcel Vela)
 12. Prahova (Iulian Dumitrescu)
 13. Vrancea (Cătălin Toma)
 14. Dâmboviţa (Virgil Guran)
 15.  Călăraşi (Ciprian Pandea)
 16. Tulcea (Ştefan Ilie)

Greii indecişi

1. Bihor ( Ilie Bolojan)

2. Arad (Gheorghe Falcă)

3. Giurgiu (Dan Motreanu)

4. Constanta (Bogdan Huţucă)

5. Ialomiţa (Dragos Soare)

Cum se împarte Capitala

Sectorul 1 – preşedintele Sebastian Burduja e de partea premierului Florin Cîţu, însă restul filialei e de partea lui Orban.

Sectorul 2 – Monica Anisie – pro-Cîţu

Sectorul 3- Antonel Tănase – pro-Orban

Sectorul 4 – Pavel Popescu – pro-Cîţu

Sectorul 5- Dan Meran – pro-Orban

Sectorul 6- preşedintele Ciprian Ciucu e de partea lui Florin Cîţu, însă o parte a filialei e pro-Orban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Catu o sa preia toate veTUTELE

 2. Mai face si poze. Nerusinare fara de seaman, Tiganiada pe noi culmi!

 3. Ce frumos e pirtu vata in nas ii lipseste

 4. Vad ca pentru intalnirea cu Vetuta tovarasul Citu s-a barbierit, si-a lustruit chelia, si- luat camasa aia buna, de mers duminica la biserica, si-a „tras” si zambetul de protocol.
  Ce nu face omul ca sa puna mana pe cat mai multa putere… 😛
  PS. Cica se duce Citu in seara asta la Prelipceanu/Digi24, unde limbile si intrebarile sunt catifelate.

 5. E complicat cu balanta. Avem filiale unde inclusiv filiala este impartita intre cele doua tabere. Degeaba numarati filialele, abia la vot o sa vedem care castiga. Contrar a ceea ce tot debiteaza unii si altii pe internet, in PNL este mult mai multa democratie decat in celelalte partide din Romania. Sper ca acest lucru sa nu se schimbe niciodata.

  • Daca zici tu ca e mai multa democratie, clar te credem. Dam uitarii si schimbatul de yale in sedii, si excluderile amenintate si infaptuite.

  • Ai masurat democratia cu balanta sculata sau cu ea culcata?

  • Adevarat,dar asa se face presa in Romania,cu titluri de „breaking news”,ca asa atargi mustele la…,nu?Voturile care conteaza vin de la membri,delegatii au libertatea de a vota cu cine vor,nu cu ordin de la sef,ca totusi e vorba de o diferenta mare intre un partid democrat si unul comunist,ca PSD!

 6. Citu e o mana moarta. Dar pana in 2024 mai sunt 3 ani de furat…dupa aia se pot inscrie in P$D :))

 7. Pentru marea ciolaniadă fac promisiuni de nici ei nu știu de unde le scot și fraierimea înghite galușca că daor de peste 30 de ani încă nu sunt lămuriți că aceste gunoaie neau vândut țara și au transformat-o în colonie de sclavagism

  • ivan alias ilil
   ….. lasa bre , nu te mai obosi tu sa incurajezi absenteismul la vot pe aci … ca nu-s toti la fel…
   … si vezi ca te dadusi de gol ….haha …..esti jurnalist rus ramas fara job….
   …. ca numa’ aia scriu d-astea cu „neau vandut tara si au transformat-o in colonie de sclavagism ” ….
   …. nu te mai agita in van ca om merge la vot ….

 8. Pentru aceste gunoaie nu există școvit sau ei nu au obligația să poarte masca?

 9. Whooooooooooooo caaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeesssss

 10. Daca ajung sa-l vad pe Citu in locul lui Isarescu, asa cum tinteste, renunt la cetatenie. Isarescu e putred, dar macar stie meserie. Catu e si putred, dar si prost cat cuprinde.

 11. Daca PNL mai organizeaza zboruri de sparanghelisti, sa-i aduca si ei niste leguma magica.

  SPARANGHEL ITI DA AAAARIPIII

 12. Privindul prin ochelari, Vetuta vede că Cîţu are mult simt al responsabilitatii. Daca si-ar da jos ochelarii ar vedea altfel.

 13. Nici Orban, nici Cîţu nu dau doi bani pe noi, amândoi sunt mincinoşi şi hoţi.

 14. Romanii au ce merita: placute suedeze „fara numar” de la PNL.

 15. Ce va conduce Zombilica?!
  Reforma totala” in PNL?!
  O fi asa, a TERMINAT Reformele in Romania, acum urmeaza ca Zombilica sa „faca reforma totala in PNL”!!!
  Ieri Zombilica a spus raspunzand atacurilor lui Ilie Bolojan care acuza Guvernul ca NU „a livrat reformele promise”: „Reformele sunt facute DEJA”!!!
  Zombilica: „Nu cred, nu ar putea să spună aşa ceva, pentru că ar fi o eroare din partea domnului Bolojan să spună aşa ceva. Investiţiile sunt la cel mai înalt nivel din ultimii 3 ani, din ce mă uit eu acum şi pe execuţia bugetară. (…) Am văzut comentariul domnului Bolojan, pe de o parte, sunt lucruri unde are dreptate, unele lucruri unde nu are dreptate. De exemplu, la REFORME – REFORMELE sunt FACUTE DEJA, veţi vedea la execuţia bugetară că avem cheltuielile cu personalul, ca procent din PIB, mai mici, anul acesta, este prima oară după foarte mulţi ani. Dacă asta nu e reformă, ce mai e reformă?

  Acum, Zombilica urmeaza, conform cucoanei liberale, sa faca „reforma totala” in PNL!
  Pe acelasi model: INEXISTENTA, adica INVIZIBILA!!!!

 16. Toți niște lingăi și pup in curiști ! Ia amenințat Citu cu antetul guvernamental ,și acum toți întorc armele împotriva lui Orban! Oamenii de doi lei! Nu că Orban ar fi vreo somitate! Ai văzut Orbane pe cine ai făcut mare? Pe Citu,Țurcan,Sigarthau,și alți că cea din poza! Acum au sărit la gâtul lui! Totul sub coordonarea lui Johannis! Acești nemernici ordinări vor nenoroci această țară!!! Rușine nemernici ordinări

 17. femeile, de regula, se stie, au un miros foarte fin pentru cascaval – deci nene Orbane, noua ne place de tine – dar la balalaica.

 18. Draga de Vetuta a dorit și ea să intre în echipa câștigătoare alături de golden boy-ul partidului liberal.

 19. Au convins-o serviciile aratandu-i pisica.Foarte democratic si-a schimbat optiunea

 20. Gunoaie peneliste,sunt la fel ca ciuma rosie,sper sa nu mai treacă pragul electoral la alegeri ,sper să ne trezim odată să nu mai votăm trădători de țară și de neam.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.