G4Media.ro

Venus Williams şi alte opt sportive de top, omagiate prin crearea unor…

Sursa foto: Facebook / Venus Williams

Venus Williams şi alte opt sportive de top, omagiate prin crearea unor păpuşi Barbie cu imaginea lor

Campioana la tenis Venus Williams şi alte opt sportive vor fi omagiate prin păpuşi Barbie, în cadrul unui proiect anunţat miercuri de Mattel. Barbie celebrează astfel personalităţile care au depăşit limitele pentru a le încuraja pe fete să rămână în sport şi să-şi recunoască potenţialul maxim, transmite News.ro.

Celelalte sportive omagiate sunt gimnastele Rebeca Andrade şi Alexa Moreno, jucătoarele de fotbal Mary Fowler şi Christine Sinclair, pugilista Estelle Mossely, înotătoarea Federica Pellegrini, paratriatlonista Susana Rodriguez şi atleta Ewa Swoboda.

„De-a lungul carierei mele, am fost întotdeauna condusă de ideea de a sparge plafoanele de sticlă şi de a rămâne fidelă mie însămi, iar misiunea lui Barbie nu putea să rezoneze mai profund cu acest spirit”, a declarat Williams, care a câştigat şapte titluri de Grand Slam la simplu.

Brandul a dorit să remarce „impactul sportului în promovarea încrederii în sine, a ambiţiei şi a abilităţilor în rândul noii generaţii”, a declarat Krista Berger de la Mattel.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...