G4Media.ro

Vedeta Fox News, Tucker Carlson, după alegerile din 2020: Îl urăsc cu…

Sursa Foto: Fox News/ Captură

Vedeta Fox News, Tucker Carlson, după alegerile din 2020: Îl urăsc cu pasiune pe Trump/ Abia aștept să îl ignorăm / Să fim serioși. Nu există cu adevărat o parte bună a lui Trump” – documente judiciare

Prezentatorul Fox News Tucker Carlson a declarat într-un mesaj text după alegerile din 2020 că îl „ura cu pasiune” pe Donald Trump, potrivit unor noi documente judiciare, citate de BBC.

Mesajul transmis de dl Carlson unui coleg în ianuarie 2021 a apărut ca parte a unui proces de defăimare intentat de Dominion Voting Systems împotriva Fox News.

Firma de vot electronic acuză rețeaua de televiziune că a promovat afirmații nefondate privind falsificarea voturilor în alegeri.

Fox News neagă defăimarea și spune că comentariile din emisiune au fost scoase din context.

Ultimele documente depuse în acest caz sugerează că dl Carlson și-a exprimat antipatia față de președintele american demisionar cu două zile înainte ca susținătorii lui Trump să ia cu asalt Capitoliul SUA pentru a împiedica legislatorii să certifice victoria lui Joe Biden în alegeri.

„Suntem foarte, foarte aproape de a putea să îl ignorăm pe Trump în majoritatea nopților”, a scris el într-un text trimis pe 4 ianuarie 2021. „Abia aștept cu adevărat”.

„Îl urăsc cu pasiune”, a adăugat el.

Dl Carlson, gazda cea mai bine cotată a rețelei conservatoare, a părut, de asemenea, să denigreze președinția Trump în aceste mesaje private, în ciuda faptului că a lăudat realizările sale în direct.

„Aceștia sunt ultimii patru ani. Ne prefacem cu toții că avem multe de arătat, pentru că a recunoaște ce dezastru a fost este prea greu de digerat. Dar să fim serioși. Nu există cu adevărat o parte bună a lui Trump”.

Dominion susține în procesul său că directorii de top și unii prezentatori de la rețeaua conservatoare de cablu știau că afirmațiile conspiraționiste promovate de Donald Trump și aliații săi în emisiunile Fox News erau false, dar le-au difuzat totuși.

Înregistrări anterioare au arătat că până și Rupert Murdoch, proprietarul miliardar al Fox News, a recunoscut că unele dintre vedetele rețelei au susținut afirmații false potrivit cărora alegerile din 2020 au fost furate.

Gazdele de la Fox au susținut afirmații electorale false – Murdoch

Într-o declarație furnizată marți seară partenerului american al BBC, CBS News, Fox News a declarat: „Mulțumită declarațiilor de astăzi, Dominion a fost prins în flagrant delict folosind din nou mai multe distorsiuni și dezinformări în campania lor de PR pentru a defăima Fox News și a călca în picioare libertatea de exprimare și libertatea presei”.

Un proces cu jurați este așteptat să înceapă în Delaware în aprilie.

Dezvăluirile despre mesajele text vin pe fondul unei noi runde de critici potrivit cărora dl Carlson a denaturat imagini exclusive ale camerelor de securitate date Fox pentru a minimiza gravitatea revoltei de acum doi ani de la Congres.

Dl Carlson a prezentat luni seară clipurile inedite și a susținut că „nu arată o insurecție sau o revoltă în desfășurare”, ci mai degrabă „un haos în mare parte pașnic”.

Criticile la adresa secvenței au venit atât din partea democraților, cât și a unor republicani de top din Washington, a șefului poliției Capitoliului și a familiei polițistului a cărui moarte a fost menționată de dl Carlson în emisiune.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. urmeaza sa auzim ca gadea il iubeste cu adevarat pe iohanis sau il uraste … ce mai conteaza .. important e banul

  2. Grea lovitură pentru căpiații MAGA, Qanon (etc) care au îngurgitat toate lăturile turnate de LatrinaFXN ani la rând gâdilindu-le creierul neted, descoperind acuma că idolul lor Tucker C. nu este altceva decât un mare degustător de bu11shit

  3. FoxNews e un post de mercenari, mint orice daca le ies banii.

  4. Vorba lui Base’: L-a reevaluat intre timp pe Trump.

  5. E de ajuns afirmatia lui Trump,cand vorbea,laudativ, despre dictatura paranoicului din Coreea de Nord,spunand ca tot asa ar trebui sa fie si el.