G4Media.ro

UPDATE Vaslui: Tânărul de 16 ani, căutat de pompieri, a fost scos…

UPDATE Vaslui: Tânărul de 16 ani, căutat de pompieri, a fost scos mort din lacul din comuna Deleni

Băiatul în vârstă de 16 ani căutat de pompieri într-un lac din comuna Deleni a fost găsit decedat, miercuri seară, de echipajele de căutare-salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Vaslui, au informat reprezentanţii instituţiei.

„Trupul băiatului în vârstă de 16 ani care era căutat în acumularea din localitatea Moreni, comuna Deleni, a fost scos din apă. Din nefericire, acesta nu prezintă semne vitale. La intervenţie au participat 12 pompieri militari, care au încadrat două autospeciale, două bărci pneumatice şi o ambulanţă SMURD tip C1 de terapie intensivă mobilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească circumstanţele producerii incidentului.

Știrea inițială

Un tânăr în vârstă de 16 ani care a fost văzut, miercuri, intrând într-un lac din comuna Deleni, de unde nu ar mai fi reuşit să iasă, este căutat de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

„Pompierii militari vasluieni au fost sesizaţi prin apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 de către un cetăţean care afirma că a văzut un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani care a intrat în apa unui lac din localitatea Moreni, comuna Deleni şi nu a mai ieşit la suprafaţă. De la Detaşamentul de Pompieri Vaslui au fost mobilizate două echipaje de căutare-salvare din medii ostile vieţii, două bărci pneumatice şi o autospecială SMURD tip C1 de terapie intensivă mobilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii vor efectua căutările specifice până la lăsarea întunericului.

Foto: Scafandru / Ministerul Afacerilor Interne

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter