G4Media.ro

Valentine’s Day, pe Valea Prahovei:  acces gratuit la SPA, cine romantice și…

Sursa foto: Pixabay

Valentine’s Day, pe Valea Prahovei:  acces gratuit la SPA, cine romantice și petale de trandafir în camere / Prețuri între 300 și 600 de euro

Hotelierii de pe Valea Prahovei au pregătit ofertele pentru Valentine’s Day. Un sejur de două nopți la munte poate costa peste 300 de euro, iar oferta include cine romantice, acces gratuit la SPA, dar și cutii de bomboane, sticle cu spumant și petale de trandafir în camere, relatează Observatorul Prahovean.

La Sinaia, la un hotel de 4* cazarea costă, de exemplu, 1300 de lei, la care se adaugă suplimentar, pentru perioada 09-11.02 & 16-18.02, 350 lei/sejur.

Oferta include cazare în cameră dublă, mic dejun bufet suedez, cină romantică, petale de trandafir în cameră, o cutie cu bomboane, două masaje de relaxare pe sejur (30 minute)

două masaje faciale pe sejur (15 minute) și acces la Spa (piscină, saună si salină).

La un alt hotel din Bușteni, sejurul de Valentine’s Day poate fi achiziționat numai ca și pachet integral de cazare pentru doi adulți, respectiv minim două nopți – maxim patru nopți.

Costul pentru cazare în cameră dublă matrimonială la un hotel de 3* este 932 de lei pentru doi adulți.

Tot de Valentine’s Day, la un hotel de 4* cazarea pentru o cameră dublă costă 990 lei / noapte. Oferta include petale de trandafir și spumant în camera, cină romantică inclusă, acces la piscina, jacuzzi, saune, dar și 10% discount la terapiile corporale. Totodată se precizează că se acceptă plată cu card de vacanță, iar tariferele includ TVA.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...