G4Media.ro

Utilizatorii WhatsApp pot opta pentru ştergerea automată a mesajelor

Utilizatorii WhatsApp pot opta pentru ştergerea automată a mesajelor

WhatsApp lansează un upgrade pentru funcţia Disappearing Messages, care poate fi acum folosită pentru ştergerea automată a tuturor mesajelor, după o anumită perioadă de timp, transmite News.ro.

Populara aplicaţie de chat deţinută de Meta lansează oficial funcţia de ştergere automată a mesajelor, pe care a testat-o în ultimele luni. Aceasta permite utilizatorului să aleagă o anumită perioadă de timp după care mesajele să fie şterse automat.

Noua opţiune poate fi activată pentru toate mesajele individuale (nu mai trebuie activată individual pentru fiecare chat în parte) şi oferă noi intervale de timp după care să se realizeze ştergerea.

Dacă până acum ştergerea automată se putea face doar după şapte zile, utilizatorii pot alege acum ca aceasta să aibă loc şi după 24 de ore sau 90 de zile.

Noua opţiune poate fi activată de la Settings > Account > Privacy > Default message timer.

După activare, funcţia de ştergere automată va afecta doar chat-urile noi şi nu va putea fi folosită şi pentru grupurile de discuţii.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Eu am optat pentru stergerea aplicatiei iar 90% din interlocutori s-au dat pe brazda si vorbesc cu mine pe Sigmal. :))

  2. Eu am optat pentru stergerea aplicatiei iar 90% din interlocutori s-au dat pe brazda si vorbesc cu mine pe Signal. :))

    • Vrem 100 de whatupuri, 100 de facebookuri, 100 de youtuburi…fiecare tara mai acatarii sa isi faca pentru ca marii gangsteri mondiali sa isi piarda obiectul muncii adica exclusivitatea pe furtul de timp, bani, continut creator samd.
      Domeniul digital actual este cea mai mare oligarhie.

  3. Cat timp nu-s encriptate corespunzator(actual:deloc), 24 de ore sunt stocate de toata ‘crema’ de cateva zillioane de ori. Zuck, cel mai afurisit afurisit de pe Terra.