G4Media.ro

USR a suspendat toate activităţile publice de precampanie din cauza coronavirusului

Foto: USR

USR a suspendat toate activităţile publice de precampanie din cauza coronavirusului

Conducerea USR a decis suspendarea activităţilor publice de precampanie desfăşurate în stradă şi pe cele door to door de distribuire directă de materiale de promovare, în contextul apariţiei cazurilor de coronavirus, transmite Agerpres.

”Am decis aseară, împreună cu colegii mei din USR, să suspendăm activităţile publice de precampanie desfăşurate în stradă şi activităţile door to door de distribuire directă de materiale de promovare, pentru a limita riscurile asociate în actualul context”, a scris marţi preşedintele USR, Dan Barna, pe Facebook.

Totodată, el a cerut Guvernului să prezinte, în cel mai scurt timp posibil, un plan de acţiune pentru protejarea economiei şi a locurilor de muncă în contextul crizei provocate de coronavirus.

”Domenii ca transporturile, turismul, retailul, alimentaţia publică, industria sunt cele care simt deja primele efecte. Vor urma, din păcate, şi altele. Pentru a putea ieşi din criză cu cât mai puţine pagube e nevoie să fim pregătiţi cu măsuri de sprijin pentru companii şi angajaţii lor. Colegul meu, Claudiu Năsui, a propus deja câteva măsuri ce pot fi implementate relativ repede (…). Ele pot fi completate şi cu alte acţiuni după consultarea tuturor celor care au un cuvânt de spus în aceste chestiuni: companii, investitori, sistemul financiar, sindicate”, a spus Barna.

Potrivit acestuia, este esenţial în acest moment să existe un dialog real între actorii din economia reală şi autorităţi, iar instituţiile publice trebuie să aibă o atitudine proactivă, nu reactivă.

”În lipsa acestui dialog, efectele o să le vedem în bugetele publice şi în cifrele agenţiilor de ocupare a forţei de muncă”, a precizat Dan Barna.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. PNL si PSD = coruptie

 2. Si asa alegerile anticipate nu se mai faceau datorita USL2.

  • Voi, postacii pluseristi, aveți aceeași capacitate mentală ca cei PSDisti

  • parca era blat, acum nu mai este?!

  • Alegerile anticipate nu au fost niciodată posibile, au fost încercate de PNL dar erau din start sortite esecului. Nu mai vindeti iluzii si nu veti avea nici dezamagiri.

  • Bine punctat Vitruvianule,dar as adauga ceva: si pempepistii sunt la fel de ipocriti ,doar multi s-au alaturat lor dupa plecarea lui petrov de la Cotroceni…

 3. USR – de la un partid al sperantelor societatii — la un partid condus de o clica de adolescenti (cu inteligenta peste medie, dar nu chiar foarte destepti) — la pierderea increderii societatii (si plonjarea in intentia de vot, probabil sunt deja sub 10%) — la transformarea intr-un partid populist (un partidulet al sperantelor inselate) — oare ce ar putea sa urmeze? probabil doar clovnerie patetica.

  • PS. Dar G4media continua sa-i sustina forte. Probabil sunt platiti de USR sa faca asta — n-ar fi surprinzator, deoarece G4media inca crede in USR (sau/si in mesajul initial al USR) si in campaniile electorale rececente au facut echipa cu USR.

  • Ce activitati ”preelectorale” facea USR? Ce materiale distribuia? Este inducere in eroare. Nu existau astfel de actiuni in curs, ci doar se doreste sa se transmita impresia ca ”noua ne pasa”. Daca va pasa, domnilor si doamnelor din USR, mergeti sa dati o mana de ajutor. Ce act de vitejie este ca nu faceti campanie atunci cand oricum nu este legal sa se faca campanie?

  • Ioan,exact asa este! Ma bucur ca mai sunt si comentatori curajosi pe g4media,care au curajul sa nu menajeze jurnalistii cand devin sustinatori fara jena a unor partide,in detrimentul adevarului!

 4. Asa da. Responsabilitate si asumare.

 5. Hai sa ne bagam in seama.
  Gasesti mai multi oameni in statia de tramvai decat participanti la adunarile lor.

 6. Ma asteptam ca redactia sa ne spuna masurile propuse, sau sa precizeze ca nu au fost enuntate.
  Fara asta stirea e cam cheala.