G4Media.ro

USR a depus la Parlament moțiunea simplă împotriva ministrului Educației. Textul integral…

sursa foto: gov.ro

USR a depus la Parlament moțiunea simplă împotriva ministrului Educației. Textul integral al moțiunii “România educată să fure. Sorin Cimpeanu face școala de rușine”

USR a depus la Parlament o moțiune simplă împotriva ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, în urma anchetei jurnalistice care arată că acesta a plagiat un curs universitar și acum încearcă amnistierea plagiatelor prin propriul proiect de lege a educației, transmite Edupedu.ro.

Ce este o moțiune simplă: Camera Deputatilor sau Senatul poate adopta o moțiune simplă prin care să-și exprime poziția cu privire la o problemă de politică internă sau externă ori, după caz, cu privire la o problemă ce a facut obiectul unei interpelari. Moțiunea poate fi inițiată de cel putin 50 de depuțati. Chiar dacă o moțiune simplă e votată de deputați, ea nu provoacă automat demiterea ministrului vizat

Moțiunea simplă este intitulată „România educată să fure. Sorin Câmpeanu face școala de rușine”.

În textul moțiunii se arată că „ministrul care trebuie să implementeze România Educată, proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis, este un plagiator. Un hoț. Un om care a furat idei. Ministrul Educației a plagiat, într-o lucrare de specialitate, 92 de pagini din munca a doi colegi profesori universitari. Nu are curajul să arate public lucrarea. Nu ne miră”.

Potrivit sursei citate, „într-o Românie Educată, ministrul și-ar fi prezentat imediat demisia. În România lui Klaus Iohannis, încă un ministru plagiator este ceva normal. Guvernul în care Sorin Cîmpeanu este ministru al Educației este condus de un alt plagiator – premierul Nicolae Ciucă.”

„Proiectele de legi ale Educației scrise de Sorin Cîmpeanu înseamnă confiscarea definitivă a educației de către partidele politice, adică cei care au prosperat din plagiat în funcții bine remunerate, din controlul politic al directorilor, din transformarea multor universități în afaceri de familie. Astăzi, nu mai au nicio jenă. S-au format rețele de plagiatori și de susținători ai plagiatorilor care știu bine când să îi șantajeze”, conform textului citat.

Citește pe Edupedu.ro textul integral al moțiunii

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. Introducere: din acelaşi motiv la ce au făcut ăştia ieri în parlament Băse şi Boc în criză şi-au pierdut susţinătorii şi nu din cauză că au tăiat câte ceva de la toate sugativele.

  Deci să recapitulăm:
  ———————
  – (Au spus fără plagiatori)~ şi a ieşit că nu e unul să nu fi plagiat(suntem convinşi, îi dă de gol cultura lingvistică).
  – (Au spus fără stat paralel cu justiţie corectă şi fără furtişaguri)~ şi a ieşit că s-au adunat toţi la guvernare şi au făcut stat în stat care se ocupă numai de furtişaguri.
  – (Au spus fără pensii speciale)~ şi a ieşit că şi-au dat şi mai multe şi le-au şi mărit şi vor urma şi mai multe.
  – (Au spus dăm pensii şi salarii la prostime dacă avem)~ şi a ieşit mărim salariile politicienilor chiar dacă nu avem că sunt fraieri pe care să îi băgăm în datorii.
  – (Au spus nimeni nu o să rămână fără gaze şi curent la iarnă)~ şi a ieşit ca o să le rămână pe stoc că nimeni nu o să le mai vrea că nu şi le mai permit.
  – (Au spus fără inflaţie,taxe şi măriri de preţuri)- şi a ieşit că e imposibil dacă ai economie pe împrumuturi(oare când se vor prinde electoratele astea, dar voi măi?).
  – (Au spus fără PeeeSeeeDeee)~ şi a ieşit numai cu PeeeSeeeDeee.
  – (Au spus fără Iohannis mâncătorul de copilu)~ şi a ieşit Iohannis tătucul tuturor PeeeSeeDeee-ilor.
  – (Au spus că doar ne plimbăm în jurul cotrocenului)~ şi a ieşit că a rămas Badea bătut de două ori (asta e bună, nu o uităm).
  – (Au spus fără sectorişti în presă)~ şi a ieşit că numai din ăia mai bântuie prin studiouri şi ne explică cum semnează protocoale partidele astea de la guvernare între ele.
  – (Au spus guvernăm pentru voi să nu vă moară copiii de foame)~ şi a ieşit să nu moară copiii politicienilor de foame.
  – (Au spus creăm partid să le fure electoratul USR-eului)~ şi a ieşit că le-a furat electoratul FSN-eului.
  – (Au spus atâtea măi)~ şi a ieşit fix de ce le e frică la găurică.
  ———————
  Bine că avem noi memoria bună că voi ăştia cu memoria scurtă până la alegeri iarăşi uitaţi şi evident iarăşi îi veţi vota, de fiecare dată o faceţi.

 2. Ce motiune, sa ceara demisia. Cand le-a sugerat Valeriu Nicolae sa abordeze subiectul imposturii academice in campania electorala la ultimele parlamentare, usr-istii au spus ca nu sunt interesati. Acum prea putin si prea tarziu. La urma urmei, speculeaza si ei, fara convingere de altfel, anumite subiecte ridicate la fileu de altii.

 3. Ați votat PNL 25%, nu știați că sunt hoți? Ciucă=Ponta=Cîmpeanu

 4. Poți vedea probe foto cu plagiatul – Q.E.D.
  Nu vă fie frică, căcîmpeanu pică!

 5. Dorele ca sa iti fie demonstrat ar trebui sa intelegi ceea ce citesti, daca termini scoala aia poate reusesti singur