G4Media.ro

UPDATE VIDEO Președintele PNL al Consiliului Județean Constanța, surprins într-un video din…

sursa foto: Captură video

UPDATE VIDEO Președintele PNL al Consiliului Județean Constanța, surprins într-un video din 2021 cum jignește un polițist local: ”Prostule! Bă, idiotule!”/ Mihai Lupu și-a cerut scuze, dar a acuzat jurnalistul care a publicat înregistrarea de șantaj/ Jurnalistul: ”Acuzații aberante”

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța (PNL), a fost surprins în imagini video din 2021 în timp ce jignește un polițist local care nu i-a permis să încalce regulamentul de circulație din centrul vechi și nu l-a lăsat să intre cu mașina în spațiul destinat riveranilor. Imaginile video au fost publicate luni, de publicația locală Constanța.info. Mihai Lupu pare că se afla în stare de ebrietate, având dificultăți în exprimare, dar nu se afla la volanul autoturismului.

UPDATE 14:30 Mihai Lupu a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a acuzat jurnalistul care a publicat înregistrarea de ”șantaj” din cauza unor contracte pe care acesta nu le-ar mai avea cu diferite instituții din subordinea CJC. Președintele Consiliului Județean s-a certat cu jurnaliștii prezenți la conferință și le-a adus acestora mai multe acuzații, după care a părăsit întâlnirea și nu a mai răspuns întrebărilor.

În replică, jurnalistul Dorian Hapurnea, care a publicat video, a declarat pentru G4Media că ”acuzațiile sunt aberante”: ”A fost la mine în emisiune și l-am lăudat când a fost cazul. Să dovedească acuzațiile de șantaj”, a transmis jurnalistul de la constanta.info.

La începutul conferinței, Mihai Lupu a transmis că a fost șicanat de polițistul local și și-a cerut scuze pentru limbajul folosit la adresa acestuia:

 • ”(…) Vizualizând aceste imagini, cu siguranţă mă încearcă un fenomen din nou de frustrare şi de enervare. Îmi cer scuze pentru ieşirea nervoasă şi pentru cuvintele adresate şi le cer scuze tuturor constănţenilor pentru că nu asta este imaginea mea”, a declarat Mihai Lupu.

UPDATE 16:00 Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a transmis că situația ”este regretabilă” și că poliția locală și-a făcut datoria, iar din punct de vedere politic, discuțiile vor avea loc în forurile de conducere ale PNL:

 • ”Suntem conștienți că este o situație regretabilă. Ce știm astăzi este că bariera nu s-a ridicat, ceea ce îmi arată că legea s-a respectat. Eu consider că în fața legii toți trebuie să fim egali. Poliția locală și-a făcut datoria. Înțeleg că președintele CJ, Mihai Lupu, a avut o poziție publică pe acest subiect și, printre altele, și-a cerut scuze pentru acel moment. Din punct de vedere politic, discuțiile vor avea loc în forurile de conducere ale partidului”, a transmis Bogdan Huțucă.

știrea inițială

Înregistrarea audio-video a fost făcută chiar de polițistul local căruia Lupu i s-a adresat cu ”prostule”, ”cât de prost să fii”, ”ești cel mai prost om pe care l-am văzut în viața mea”, ”bă, idiotule”, ”prost mai ești”, ”mâine nu mai ești aici”. Lupu l-a întrebat cum îl cheamă pe polițist apoi l-a amenințat că își va pierde locul de muncă din subordinea Primăriei Constanța.

Mai mult, Lupu susține în înregistrarea video că îl sună pe primarul Vergil Chițac (PNL) și îi cere polițistului să ”vorbească cu primarul lui”. O înregistrare similară a apărut în 2006, atunci când fostul președinte de CJ, Nicușor Constantinescu (PSD) a fost filmat adormit într-o intersecție din Constanța, la volanul mașinii sale.

Consiliul Județean Constanța a anunțat o conferință de presă după apariția imaginilor, la ora 14:30.

știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Pentru un post confortabil la stat merita sa mai incasezi si cate o galusca din-asta. In nici un caz insa nu se aplica regula daca e vorba despre cetateni onesti, muncitori, şeptel numai bun de pus la treaba pentru plata taxelor.

 2. si de ce a aparut inregistrarea asta acum? nu-l apar pe betivan ma intreb si eu

 3. Fostul îl ia la ochi pe actualul. De fapt nici unul nu e mai breaz. Cum se văd în funcții, nemeritate de altfel, toți neisprăviții devin ”regi”. Demiterea cu un șut în…

 4. Demisia presedintelui PNL! Prin atitudinea lui strica imaginea partidului!

  • Mai este in functie?

 5. Este evident faptul că limbajul limitat al bețivului șef de consiliu județean demască o crasă lipsă de cultură; cum limitat este și limbajul membrului haitei de partid care l-a pus primul pe listă. Oricum, am văzut unii (tot politruci agramați și semianalfabeți) care mergeau în patru labe la ieșirea din cârciumă. Ăsta, incoerent cu halenă, măcar rezista într-o poziție sprijinită de șoferul BMW-ului. Mizerabile creaturi! mai lipsea consoarta care să-l altoiască pentru deranj nocturn. Autosesizarea autorităților, a șpăgialilor?! vise, visuri….

 6. Mocirla constanteana. Totul este pestilential in institutiile publice tomitane.

 7. Derbedeul trebuie sa plece din orice funcție publica

 8. Cam asa merg lucrurile in Romania, infiorator de trist! Daca esti „destept” (un anume fel de desteptaciune) are grija cine trebuie, daca esti „pruost” nu o sa mai fi acolo maine.

 9. tipic mizeriei de politician marca PSDNLUDMR (dar as zice in general) ceilalti sunt vinovati

 10. limbaj, atitudine si gandire de ceausist co.clit…🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 11. Am ajuns aici din simplul fapt cu nu suntem educați ,noi că nație .Parlamentul este plin de manelisti și scafandrii…