G4Media.ro

UPDATE Un incendiu a izbucnit în Gara Basarab, pe Calea Giulești/ 12…

sursa foto: ISUBIF

UPDATE Un incendiu a izbucnit în Gara Basarab, pe Calea Giulești/ 12 vagoane au fost cuprinse de flăcări/ ISUBIF intervine cu 11 autospeciale de stingere

Un incendiu a izbucnit în Gara Basarab, pe Calea Giulești, joi seară, conform surselor G4Media. Șase vagoane au fost cuprinse de flăcări. Acestea erau garate și sunt, probabil, dezafectate. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum, cu posibilități de propagare. Conform informațiilor G4Media, nu se cunoaște suprafața exactă, din cauza degajărilor mari de fum, și nu sunt date despre eventuale persoane surprinse în incendiu.

UPDATE Ora 20:20 ISUBIF transmite că se intervine la incendiul care a cuprins cinci vagoane de tren dezafectate cu 11 autospeciale de stingere și nu există victime.

UPDATE Ora 20:33 Incendiul se manifestă în zona de triaj, la două garnituri de tren aflate una lângă cealaltă, fiind afectate în total 12 vagoane. Au fost alertate 15 autospeciale de stingere.

știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Nu e bine ca pompierii au bani multi si freaca duda pe spinarea la antreprenori.
  Sa mearga privatii sa stinga incendiul, multumita lor traim si noi..

  • mormanul acela de vagoane dezafectate este rezultatul muncii multor generatii de ceferisti bugetari

   cat despre eroismul pompierilor de azi, trebuie sa stii ca focul e la sute de metri de orice tren real sau cladire

   nu cred ca va muri niciun pompier erou in lupta cu focul

 2. Are oare legatura cu politistii care trec cu vederea activitatile (24/7, ceea ce include si „in plina zi, langa scoli si licee”) clanurilor infractionale care pot deveni mijloace facile in mainile oricui care are 50 lei? Sau poate chiar politistii comit sabotaje contra 50 lei? SRI ce face, insala oamenii pe net pentru un ciubuc? Altceva nu vad ca s-ar intampla. Numai gunoaie si scursori toxice peste tot, e de inteles ca iadul i-a vomitat inapoi.

 3. S-or fi jucat niște isteți cu petarde, că au început să bubuie peste tot. Anul trecut au incendiat casa unor vecini niște deștepți petardați.

 4. Sunt sigura ca este vorba de niste boschetari..cred ca au facit focul sa se incalzeasca. Este al nu stiu cate-lea incendiu la aceste vagoane dezafectate..Sunt chiar in fata casei mele. Eu locuiesc intr-o zona a CFR-ului, pt ca tot aici lucrez. Ar trebui sa ia vagoanele astea de aici si sa faca ceva cu ele, pt ca problema cu boschetarii nu se rezolva niciodata. M-am speriat foarte tare, cand am privit pe geam si am vazut focul imens am crezut ca este in curte la mine. Apoi, mi-am dat seama ca trebuie sa fie de la vagoane. Oricand putem sa luam si noi foc, este multa vegetatie aici si depinde de unde bate vantul..Dar pe nimeni nu intereseaza acest aspect. Autospecialele nici acum nu au plecat de aici.

 5. Imaginea dezolanta a zonei se poate observa de pe podul Grand .
  Nimeni din conducerea Ministerului transporturilor sau din conducerea SNCFR nu au făcut nimic cu vagoanele astea, chiar la poarta de intrare a țării?!