G4Media.ro

UPDATE Un bebeluș de două luni a ajuns la spital după ce…

Sursa foto: Pixabay

UPDATE Un bebeluș de două luni a ajuns la spital după ce a fost bătut de mamă, cadru militar/ Bebelușul are nevoie de cel puțin o lună și jumătate de îngrijiri medicale, dacă nu apar complicații/ Femeia a fost arestată

Un bebeluș a ajuns la spital după ce a fost bătut de mama lui, care este cadru militar, conform surselor G4Media. Femeia a fost reținută și, ulterior, arestată. Bebelușul a fost dus de părinți la spital în seara de 11 aprilie, cu leziuni pe corp. Medicii au sesizat Poliția care, ulterior, a declinat cazul către parchetul militar.

UPDATE 12:33 Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești au cerut ordin de protecție pentru bebeluș, conform portalului instanțelor.

știrea inițială

Ministerul Public a transmis, joi, că bebelușul, o fetiță, avea lovituri la cap și mai multe fracturi și zgârieturi:

  • ”Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatei C.V.A. constă în aceea că, la data de 11.04.2024, în timp ce se afla singură cu fiica sa minoră, C.E.I., în vârstă de 2 (două) luni la adresa de domiciliu, i-a provocat în mod voluntar acesteia leziuni traumatice constând în traumatism cranio-cerebral în condiţii neprecizate, fractură os parietal bilateral, traumatism toracic – fracturi arcuri costale de la C3 la C8 bilateral, fractură cu deplasare humerus drept, fractură mână dreaptă, escoriaţie facială şi lateralo-cervicale bilaterale, escoriaţie umăr stâng. Leziunile au fost evaluate preliminar de către un medic legist din cadrul SML Prahova ca necesitând 40-50 zile îngrijiri medicale în absenţa complicaţiilor”.

Tribunalul Militar Bucureşti a admis solicitarea Parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele inculpatei C.V.A. Protecția Copilului a fost sesizată în acest caz.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. ❤️

  2. Articolul este serios,sau e o glumă proastă?Dacă este adevărat și se dovedește că nu e bolnavă cu capul,ar trebui ani grei la Târgșor în celulă cu niște baragladine să se potolească.