G4Media.ro

UPDATE Teroriștii Hamas confirmă și ei că se ”apropie de încheierea unui…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

UPDATE Teroriștii Hamas confirmă și ei că se ”apropie de încheierea unui acord de armistițiu”/ Casa Albă anunță că un acord pentru predarea ostaticilor din Gaza este ”mai aproape decât până acum”/ Joe Biden: ”Se apropie un acord”

Casa Albă anunță că un acord pentru predarea ostaticilor din Gaza este ”mai aproape decât până acum”. Purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, John Kirby, a declarat, citat de Times of Israel:

  • ”Suntem mai aproape acum de un acord privind ostaticii decât am mai fost până acum”, a spus Kirby în ceea ce privește încheierea unui acord pentru a asigura eliberarea a aproximativ 240 de ostatici de toate vârstele din Gaza.

El a refuzat să ofere mai multe detalii în legătură cu acest lucru. Președintele SUA, Joe Biden, a afirmat tot marți că și el crede că ”un acord este mai aproape decât a fost posibil anterior”.

UPDATE 21 noiembrie, 05:58 Teroriștii Hamas confirmă și ei că se apropie de încheierea unui acord de armistițiu, anunță AFP citată de Agerpres.ro:

  • „Mişcarea (Hamas) le-a dat răspunsul său fraţilor din Qatar şi mediatorilor. Ne apropiem de încheierea unui acord de armistiţiu”, a declarat liderul teroriștilor, Ismail Haniyeh, citat într-un scurt mesaj pe contul Telegram al mişcării palestiniene.știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...