G4Media.ro

UPDATE Florin Cîțu și Marcel Ciolacu merg la Kiev pe 27 aprilie,…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

UPDATE Florin Cîțu și Marcel Ciolacu merg la Kiev pe 27 aprilie, la invitația șefului Parlamentului Ucrainei

UPDATE: Și Marcel Ciolacu merge la Kiev împreună cu Florin Cîțu, a anunțat Camera Deputaților. Invitația pentru cei doi șefi ai Parlamentului României a fost primită de la preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stafanciuk. Scopul vizitei oficialilor români este legat de implicarea României în reconstrucția Ucrainei.

Vizita va avea loc pe 27 aprilie, potrivit unui comunicat al Camerei Deputaților. Va fi o vizită desfășurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocități.

Articol inițial: Florin Cîțu merge săptămâna viitoare în Ucraina, la Kiev. ”Voi merge la Kiev, ca invitat oficial”, a declarat Florin Cîțu pentru G4Media.ro.

Primii politicieni români care au vizitat Kievul sunt deputaţii USR Filip Havârneanu şi Diana Stoica şi europarlamentarul Vlad Gheorghe, care au mers în Ucraina în perioada 7-9 aprilie, alături de parlamentari şi europarlamentari din 11 ţări ale UE.

Reamintim că Florin Cîțu este cel care a avut inițiativa invitării președintelui Volodimir Zelenki în plenul Parlamentului României, unde oficialul ucrainean a susținut un discurs via videoconferință.

Florin Cîţu a fost invitat să efectueze o vizită oficială în Kiev de către preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stafanciuk, a transmis, miercuri, Senatul, citat de News.ro.

(Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

30 comentarii

 1. Don’t drink and drive!

 2. 🤣🤣🤣🤣 să nu spună că reprezintă România!
  Să zică că-i în vacanță și și-a ales această destinație 😝

 3. Citu nu este primul oficial roman in vizita in Ucraina, au fost deja europarlamentarul USR Vlad Gheorghe si deputatul USR Filip Havarneanu.

  • Oric.um e bine, Catu e al doilea om in ie.ra.r.hia statului roman. Nu ma as.teptam la el sa faca ceva bun, o surpriza p.la.c.uta.

  • USR nu este formațiune politica, nu se pune.

  • Ăia de la USR s-au dus băgători în seamă, să tar-fea-sca atenție pe spinarea tragedie de acolo, kcatzu va tar-fi atenție într-un mod oficial.

  • Catzu este un „oficial” expirat; dupa ce a fost rejectat din functia de presedinte al partidului – printr-o procedura de urgenta!!! – chiar de catre „echipa” care l-a pus in functie, tot prntr-o pprocedura fortata, in urma cu doar sase luni, devine cam penibil.

 4. nu e primul oficial roman, a fost saptamana trecuta o delegatie cu mai multi politicieni europeni, printre care si 2 parlamentari USR si un europarlamentar USR

 5. Nu-i adevărat, tocmai ce s-au întors trei parlamentari români! A fost difuzată știrea la ProTv; oamenii vorbeau și despre faptul că au călcat pe lângă resturi de oameni…

 6. dar jeneralul in izmene Dottore Ciuca specialul nu serveste?

 7. Ai grija sa nu ai carti in limba Romana, ca ti le confisca la granita!

 8. L-a trimis generalul plagiator sa curete minele pentru el si Yok-hannis?

 9. Cutzu este frustrat ca a fost folosit de Iohannis ca o hartie igienica si acum si-a pus mantia de super-kkatu si morcovu intre booci si merge in Ukraina

 10. Înainte să ajungă acolo poate află cum se pronunță numele președintelui.

 11. Să sperăm că și-a luat bilet decât de…dus !…

 12. primii oficiali romanii care au fost intr-o delegație oficiala a comisiei europene sunt europarlamentarul Vlad Gheorghe și deputații Filip Haverneanu și Diana Stoica, deci Citu nu este primul oficial Roman care merge la Kiew in Ucraina https://www.facebook.com/photo?fbid=536199104541111&set=pcb.536201167874238
  Chiar așa G4 media v-am crezut o instituție de presa serioasa

 13. au fost deja de la USR in Ucraina

 14. Care dintre cei doi va căra și va oferi (știm noi, cui !) colecția de lenjerie intimă(chiloți) primăvară-vară marca Botezatu ???…

 15. Eu sper să negocieze ceva pentru România privind planul de reconstrucție. Știu că oamenii ăia sunt într-un mare necaz acum, dar dacă dă Dumnezeu și ies cu bine din el, sper să nu uite că și noi i-am ajutat .

 16. sa ramana acolo, sa ne faca un bine. poate ii captureaza rusii, sa le saboteze catu si ciuca economia :)))0

 17. Ucraina. Atenție la portofele: vin elitele noastre în ,,vizita”…

 18. Citu nu va reprezinta acum..decât interesul propriu…sunt sigur ca va vorbi gura fără el…ar trebui „blocat ” acest domn!

 19. bravo G4 media ați vazut ca se poate greși dar se poate și indrepta greseala cu primii demnitarii romanii la Kiew, Au fost alți inainte lui Citu și Ciolacu la Kiew. Deputații USR

 20. Superman salveaza Ucraina cu ciolanulm sper sa ramana acolo trosnit de rusi

 21. Poza cu cei doi lideri la Kiev intre Zelenski merita pastrata la arhiva. Asa ceva mai rar …
  Ps: cine va fi primul lider oficial care va vizita Cernautiul ?