G4Media.ro

Unul dintre răniţii în explozia de la Crevedia, adus în ţară după…

Unul dintre răniţii în explozia de la Crevedia, adus în ţară după tratamentul în Germania

Unul dintre angajaţii staţiei GPL de la Crevedia unde a avut loc explozia în luna august, de origine din Nepal, a fost adus în ţară din Germania cu ajutorul unei aeronave a Forţelor Aeriene Române.

„Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei misiuni umanitare luni, 2 octombrie, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru repatrierea unui pacient diagnosticat cu arsuri de la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania, la Spitalul Clinic de Urgenţă „Pius Brînzeu” – Clinica de Chirurgie Plastică din Timişoara, ca urmare a ameliorării stării de sănătate a acestuia”, conform unui comunicat de presă transmis Agerpres.

Aeronava militară de tipul C-27 J Spartan aparţinând Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat luni dimineaţă.

Misiunea a fost executată la solicitarea şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborului este formată din specialişti ai Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, a adăugat sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...