G4Media.ro

Universitatea Babeș Bolyai solicită CNATDCU să analizeze „în regim de urgenţă” și…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Universitatea Babeș Bolyai solicită CNATDCU să analizeze „în regim de urgenţă” și ”cu maximă atenție” acuzațiile de plagiat din teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă

Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca solicită Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) să analizeze în regim de urgenţă suspiciunile legate de plagiatul premierului Nicolae Ciucă în teza sa de doctorat.

„UBB solicită CNATDCU analizarea în regim de celeritate a suspiciunilor de plagiat legate de teza de doctorat a premierului. Având în vedere recentele suspiciuni şi acuzaţii de plagiat referitoare la teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă şi luând în calcul preocuparea constantă a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) pentru păstrarea celor mai înalte standarde academice şi pentru o cultură a integrităţii academice şi sociale, UBB solicită Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) analizarea nu doar cu maximă atenţie, pentru a se evita orice contestaţii procedurale, care ar putea anula analiza/concluziile academice, ci şi în regim de urgenţă a acestei situaţii, ţinând cont de funcţia publică a domnului Nicolae Ciucă, cu implicaţii pentru buna funcţionare şi pentru imaginea ţării”, se arată într-un comunicat trimis, vineri, de UBB.

În comunicat se mai arată că UBB este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din România, începută acum 440 de ani, în 1581, reprezentând şi cea mai mare comunitate academică din ţară, cu peste 55.000 de oameni în 15 localităţi şi 11 judeţe).

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. mafia PNL PSD nu poate ascunde gunoiul maCiuca la infinit sub presh pentru ca deja miroase oricat de mult au incercat sa-l musamalizeze cu televiziunile lor cu patroni penali

  2. Iată un alt cățel de partid prins în flagrant: ”http://www.cnatdcu.ro/wp-content/uploads/2019/11/Raport-teza-doctorat_Serban-Nicolae.pdf ”

  3. Uitați-vă la figura suspectului și aveți răspunsul…. Zici că-i Csalasică sau Bîrnosul, n-așa!?

  4. S-au pus toți cu tunurile pe Ciuca noastră, săraca de ea!

  5. Bravo UBB!
    Unde sunt celelalte universitatii? sau au si ele vreo mitza asunsa in sac?

  6. Sunt curios daca doctoratul d-lui Chereches este in regula.

  7. Eu am o singura întrebare .Doctoratul academicienilor comentatori de aici , unde îl găsim?