G4Media.ro

Ungaria îl felicită pe Putin pentru victoria în alegeri / Viktor Orban…

Sursa foto: Kremlin.ru

Ungaria îl felicită pe Putin pentru victoria în alegeri / Viktor Orban i-a transmis o scrisoare liderului rus

Premierul ungar Viktor Orban este cel mai recent dintre cei care i-au transmis felicitări lui Vladimir Putin pentru victoria zdrobitoare a acestuia în alegerile la care a candidat aproape fără opoziție, relatează Sky News.

Agenția de știri de stat MTI a relatat că Orban i-a trimis felicitările sale într-o scrisoare liderului rus și a declarat că legăturile dintre țările lor „se bazează pe respect reciproc, permițând discutarea unor probleme importante chiar și în actuala situație geopolitică foarte dificilă”.

Luni, Putin a revendicat o victorie cuprinzătoare și un al cincilea mandat record în funcție, în cadrul unor alegeri în care victoria nu a fost niciodată pusă la îndoială.

El a susținut că rezultatul a arătat că poporul rus are „încredere” și „speranță” în el, dar mulți lideri occidentali l-au condamnat ca fiind o „farsă”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ungaria e un stat eșuat: depenență de banii EU, dependență de gazul rusesc, iar mai nou, poliția chineză v-a patrula pe străzile Budapestei că Belgradul e deja împânzit de camerele de supraveghere ale partidului comunist.

  2. Cred ca pe lista ati vrut sa puneti Slovacia, nu Slovenia.