G4Media.ro

Ungaria a obținut o scutire de la plafonarea prețului petrolului rusesc propusă…

Sursa foto: Facebook / Szijjártó Péter

Ungaria a obținut o scutire de la plafonarea prețului petrolului rusesc propusă de UE, anunță Szijjártó

Ungaria a obținut o scutire de la plafonarea prețului petrolului rusesc propusă de UE în timpul discuțiilor de la Bruxelles, potrivit ministrului ungar de Externe, Péter Szijjártó, citat de The Guardian.

Szijjarto a declarat, în cadrul unui briefing la Bruxelles, transmis pe pagina sa de Facebook, că actuala propunere a Uniunii Europene spune că livrările de petrol prin conducte vor fi exceptate de la plafonarea prețurilor, ceea ce înseamnă că nu va afecta Ungaria dacă plafonul propus va fi adoptat ulterior.

Revenim cu detalii…

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. Ungaria ar trebui scutită de apartenența la UE.

  2. Bravo Ungaristan! Cei mai corecti si principiali dintre mongoloizi! Ei s-au inteles cu mujicii si se tin de intelegere, orice ar fi. Acum, iata, au obtinut inca un succes maret, ei nu vor plati la un pret mai mic, ci vor neaprat sa plateasca in continuare la pretul mare, ca altfel se supara mongoloidul de la Moscova, idolul mongoloizilor de pusta.

    • Ai un fetiș cu mongoloizii, precis ești mocan dă Transilvania și ai ochii mici.

  3. scutirea insemna ca pot da pe el mai mult de 70 de dolari?

  4. Da ai înțeles corect Putin a spus ca nu va mai aproviziona tarile care pun plafon si Ungaria a spus ca prefera sa dea mai mult decât sa rămână fără. Treba e ca politica e la nivel EU deci ei sunt singuri contra așa ca lea dat o scutire. Bineînțeles Putin a specificat cuvântul poate nu mai aprovizionă dar nu un crede nimeni si ori cum rezervele sunt pline. Final va fii ca noi restul vom cumpăra plafonat si Ungaria mai scump ptr. ca Putin nu sta in bani Ungariei ci al restului EU. Efectiv este un plocon dat Rusiei si nu înțeleg deloc de ce face Ungaria asta. Ptr. Eu cu Ungaria sau fără nu contează deci ce câștigă de fapt Ungaria ma depășește.