G4Media.ro

Ungaria a extras încă un grup de 114 afgani care au cooperat…

Ungaria a extras încă un grup de 114 afgani care au cooperat cu militarii maghiari

Convoiul care transportă încă un grup de afgani care în trecut au cooperat cu Ungaria şi cu aliaţii şi a căror viaţă s-ar fi aflat acum în pericol în Afganistan a pornit de la Aeroportul Internaţional „Liszt Ferenc” din Budapesta şi urmează să ajungă la unităţile din Röszke şi Tompa ale Direcţiei Naţionale pentru Imigrări din Ungaria, a transmis luni Ministerul ungar de Interne, Agenţiei Presă MTI.

Cei 114 adulţi, printre care şi o femeie în scaun cu rotile şi un bărbat care în urmă cu zece zile a suferit răni prin împuşcare, respectiv cei 126 de copii care au sosit cu aceştia au fost plasaţi în carantină instituţionalizată, întreţinerea lor fiind asigurată în totalitate de către statul maghiar.

La sosire, fiecare dintre ei va primi câte un pachet cu alimente reci şi un pachet de sănătate şi igienă adaptat situaţiei epidemiologice. Va începe, apoi, examinarea lor medicală şi va fi organizată aprovizionarea lor cu îmbrăcăminte adecvată sezonului, respectiv înregistrarea şi verificarea datelor necesare pentru îndeplinirea procedurilor de imigrare, se mai arată în comunicat.

Sursa: MTI / Rador

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Hmm
  Militari maghiari?!
  Da’ ce si ungurii au armata?

 2. o sa ii aduca intr-un oras romanesc, doar nu sunt ei natangi sa isi distruga orasele(frumoase, curate si 100% maghiare, fara brazilieni) cu c.ioroi orientali, se vor intrega alaturi de nomazii indieni in grupuri infractionale

  • Nu vor afganii în România, ei fug în Germania cu prima ocazie.

   Mai interesant e cât de ipocrit e Viktor Orban.

 3. In fotografie nu sunt soldati maghiari.

 4. Când au venit afganii în Ungaria, au zis ca nu era nimeni acolo, asa ca ar fi bine sa își aducă și familiile…