G4Media.ro

Un vrâncean a fost condamnat după ce a incendiat mașina vecinului. A…

Un vrâncean a fost condamnat după ce a incendiat mașina vecinului. A fost depistat după analiza ADN a pălăriei lăsate la locul faptei

Un bărbat de 59 de ani din județul Vrancea a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru distrugere și violare de domiciliu, după ce i-a incendiat mașina unui vecin, relatează Monitorul de Vrancea.

A fost identificat de anchetatori, iar apoi condamnat, după ce au fost recoltate probe genetice de la o pălărie pierdută la locul faptei, în grădina vecinului, scrie ziarul vrâncean.

Fapta a fost comisă de acesta în vara anului 2018, iar acum a fost pronunțată soluția definitivă, după ce apelul i-a fost respins: 6 luni închisoare, pentru violare de domiciliu și alți 2 ani închisoare, pentru distrugere. În urma contopirii pedepselor, vrânceanul a 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare și s-a stabilit un termen de supraveghere de 3 ani. În plus, va plăti 2.000 de lei despăgubiri civile, respectiv contravaloarea mașinii care a ars în proporție de 80%.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. A imbatranit degeaba. Pedeapsa este prea mica. Ce pretentii sa mai ai de la cocalari si cocalare daca te lovesc cu ciocanul in cap pe strada, asa din senin, ca nu le place moaca ta.