G4Media.ro

Un vicecampion olimpic cubanez poate deveni de miercuri cetățean român. Asley González…

Un vicecampion olimpic cubanez poate deveni de miercuri cetățean român. Asley González Montero (32 de ani) a obținut argintul la judo, la Olimpiada din Londra 2012

Proiectul de hotărâre prin care se acordă cetățenia română cubanezului Asley González Montero se află pe ordinea de zi a ședinței de guvern de miercuri. Montero s-a născut în 5 septembrie 1989 în Placetas, Villa Clara, iar după apariția deciziei în Monitorul Oficial va deveni cetățean român.

Asley González Montero este un judoka ce are în palmares mai multe titluri, cel mai important fiind de vicecampion la Jocurile Olimpice din Londra, din anul 2012. A pierdut atunci titlul olimpic după ce a pierdut în prelungiri cu sportivul sud-coreean Song Dae-nam. A fost primul sportiv din Cuba care a obținut o medalie olimpică la judo.

Sportivul mai are în palmares două titluri la campionatul Pan American de judo. Anul trecut, González Montero a câștigat Cupa României la Judo, categoria -100 de kilograme, fiind legitimat la Clubul Sportiv Municipal Oradea.

Sursa foto: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

  1. In Romania totul este de import, jenibil, ce colonie am ajuns

    • Da da, foarte jenibil…..dar ce bine ar fi sa te putem exporta pe tine, că tu sigur nu ai adus nicio medalie țărișoarei, problema e că nu te ia nimeni că ești complet inutil.

    • @neg
      ce frustrat esti, imi e mila de tine

    • El e frustrat? Atunci tu ce esti? Rade harb de oala sparta.

    • Danut e trol rus. ignorati-l

    • da, am ajuns colonie ca IMPORTAM 1 OM. daca tu te duci in alta tara si iei cetatenie, aia nu mai sunt colonie. esti penibil cu logica asta. tati, invata ce inseamna globalizare. poate mai intelegi una-alta, dar slabe sperante. nu mai zic ca asta macar e un sportiv de top, nu vreun jihadist.

  2. sper sa va apere el de rusi, eu ma tirez cu prima ocazie, vad ca nu mai exista nici macar un simulacru de natiune

    China sau Coreea cum se descurca fara imigranti?

    • Te poți tira chiar mâine la prima ora.

    • Ce comentariu confuz. Nici nu știi ce mesaj vrei sa transmiți. Calitatea postacilor a căzut mult

    • Tare mai ești prost! În primul rând, dacă e „să te tirezi cu prima ocazie”, nu o poți face decât într-o țară care accepta imigranți, în altă parte ar fi imposibil în baza unei logici extrem de simple. În al doilea rând, sunt multe țări dezvoltate care au „imigranți” în componența loturilor olimpice sau a echipelor naționale de fotbal. Get the f#%@ out of here!!!

    • pai daca pleci, vei deveni si tu imigrant. vezi ironia?

    • @„China sau Coreea cum se descurca fara imigranti?” – 😀 Bai, esti nebun :-D, tare comentariul… Pai bine, mai „natiune”, cine mama naibii emigreaza in China sau Coreea (presupun ca te gandeai la cea de nord)? Iti dau un sfat, du-te frumusel in China sau Coreea de Nord ca acolo o sa fie siguuur pe gustul tau totul 😀

    • deci tu te tirezi intr-o tara care accepta straini, dar aia nu mai sunt colonie, nu? tu vezi ma ce logica stupida ai?????? probabil ca nu, cu iq-ul tau subunitar….

  3. Parcă se înfiripă ceva… judoka… Câţu… karateka Raluca…. oamenii lui Câţu de la sectorul 4…

    • Omul și-a găsit fericirea în România. Este mulțumit ,pozitiv , va fi un cetățean disciplinat. Bine ai venit!

  4. Cand ne convine suntem o natiune puternica de români verzi, care traim alaturi de alte natiuni conlocuitoare.

    Cand nu ne convine, natiunea este doar o multime de persoane cu cetatenie romana, pe model francez.

    Atâta ipocrizie ma emotioneaza! 💡

    Apropos, astia care sunteti cu NATIUNEA-n gura toata ziua, ce face un român sa fie român?

    # # # # # # # # #

    Joan CHELIMO, Stella RUTO, Delvine MERINGOR, Patrick RICHARD, Evgheni PISARENKO, Phil BUSHBACHER … si alte cumparaturi de genul asta.
    Dupa care atribuim rezultatele bravei natiuni române (aia cu natiunile conlocuitoare, in corzi cu ungurii, in special)… 😈