G4Media.ro

Un ucrainean refugiat la Sibiu face expoziție cu picturile copiilor din Crimeea,…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Un ucrainean refugiat la Sibiu face expoziție cu picturile copiilor din Crimeea, pentru a-i ajuta cu bani / Imaginile vor fi imprimate pe tricouri și vândute în scop caritabil

Unul din refugiații care au ajuns la Sibiu, din Ucraina, face parte dintr-o asociație de ajutorare a copiilor afectați de conflictul armat din Crimeea, relatează Turnul Sfatului.

Iar de aici încearcă să-și continue misiunea de ajutorare.

Stanislav Lypovskyi a fugit din Kiev cu familia, iar pe lângă puținele haine pe care apucase să le ia din casă, sunt 19 desene realizate de copii din Crimeea, în cadrul programului pe care îl coordona până de curând.

Cu acestea, anunță că va realiza o expoziție în mai multe locații din Sibiu și va strânge bani pentru ca acești copilași să poată continua să deseneze și în timp de război.

Tablourile pe care le-a salvat vrea le transforme în tricouri pe care să le vândă. Iar banii strânși îi va trimite copiilor din Crimeea.

„Războiul văzut prin ochii copiilor” este numele pe care îl poartă expoziția gândită de Stanislav, cu ajutorul gazdei sale din Sibiu, Alexandra Mihalcea.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. problema e ca in Crimeea nu pot fi trimisi bani, pentru ca e sub sanctiuni

  2. Acum apar toti șmecherii.
    Daca ii doneaza Crucii Rosii Ucraina, atuncia cumparam.