G4Media.ro

Un turist german, găsit mort pe insula Creta. Este al şaselea turist…

Sursa foto: Pexels/ Serinus

Un turist german, găsit mort pe insula Creta. Este al şaselea turist care moare în Grecia în ultimele săptămâni după ce a pornit într-o excursie

Un turist german în vârstă de 67 de ani a murit pe insula grecească Creta după ce a plecat într-o excursie şi, probabil, s-a rătăcit, informează DPA şi Ekathimerini.com.

Bărbatul plecase duminică dimineaţa din satul Omalos, situat pe un platou în districtul regional Chania, a relatat luni postul public de radio şi televiziune din Grecia ERT, citând autorităţile.

Destinaţia sa era satul de pescari Sougia, aflat la peste 30 de kilometri distanţă.

Soţia sa a raportat dispariţia bărbatului duminică după-amiază. Potrivit relatărilor din presă, acesta o sunase anterior şi îi spusese că nu se simte bine.

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o râpă din apropierea plajei Sentoni, pe o potecă spre defileul Trypti, potrivit ERT. Pompierii au localizat corpul turistului după ce au detectat semnalul telefonului său mobil.

Autorităţile presupun că acesta s-a rătăcit şi a luat-o pe un drum greşit.

Bărbatul este al şaselea turist care moare în Grecia în ultimele săptămâni după ce a pornit într-o excursie. Alte trei persoane sunt date dispărute de peste o săptămână după ce au plecat în drumeţii.

Autorităţile şi localnicii au încercat să avertizeze turiştii să nu subestimeze căldura intensă din Grecia, mai ales la orele amiezii.

Sursa: Agerpres

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează