G4Media.ro

Un tânăr s-a filmat în timp ce trecea cu 200 de km/h…

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Un tânăr s-a filmat în timp ce trecea cu 200 de km/h prin fața IPJ Suceava / În trecut, făcând același lucru, a putut fi amendat doar pentru că a trecut pe culoarea roșie a semaforului / Pentru sancționarea vitezei trebuie înregistrat de un aparat omologat

Un tânăr dintr-o comună din Suceava a postat pe TikTok o filmare în care se vede cum circulă cu viteză extrem de mare pe bulevardul principal al Sucevei, până în zona Primăriei municipiului Suceava, relatează Monitorul de Suceava.

Tânărul depășește 200 de kilometri la oră, inclusiv în timp ce trece prin fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Tânărul care a postat imaginile, Bogdan Hlamagă, nu este la prima aventură de acest fel, relatează Monitorul de Suceava.

În luna octombrie a anului trecut, același tânăr s-a filmat în timp ce rula cu viteză mare pe artera principală a Sucevei.

Atunci, dacă pe linie de viteză nu s-au putut lua măsuri (pentru că viteza trebuie înregistrată de un mijloc omologat), în privința trecerii pe culoarea roșie a semaforului s-a apelat la camerele Primăriei municipiului Suceava, care sunt omologate pentru înregistrarea contravențiilor și infracțiunilor.

Șoferul a fost sancționat atunci de polițiștii rutieri cu amendă de 3.045 de lei (pentru nerespectarea culorii semaforului și circulație pe contrasens), cu măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile public pentru o perioadă de 90 de zile.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. trebuie sa ma spuc de Purcari ..

  2. vreti adevarul , da ???

  3. Dobra este pe sensul de autostrada Timisoara Deva nici de cum pe sensul Deva Sibiu.