G4Media.ro

Un tânăr dintr-un sat a venit cu calul în Iași să-și vizite…

Un tânăr dintr-un sat a venit cu calul în Iași să-și vizite soția care tocmai născuse. Bărbatul avea declarația pe proprie răspundere

Un tânăr călare a fost oprit joi de polițiști în centrul Iașului, pe străzile pustii din cauza interdicției de circulație, transmite Observator.tv.

Bărbatul le-a explicat polițiștilor că vine dintr-un sat și merge la o maternitate din Iași, unde soția sa tocmai a născut, iar în lipsa autobuzelor singura opțiune de deplasare a fost calul.

Mai mult, tânărul le-a prezentat și declarația pe proprie răspundere necesară celor care circulă în condițiile de carantină.

Cu toate că avea declarația, tânărul a fost sancționat cu avertisment, pentru că o hotărâre a Consiliului Local Iași interzice accesul cu cai în oraș, potrivit Observator.tv.

Foto: Răzvan Florin Barzic/ Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Bărbatul avea declarație pe proprie răspundere. Dar calul ?

 2. Cate spune stirea asta despre tara noastra…

 3. Ce fain! Ce poetic! Ce militieni… Omul merita un premiu oricum ai privi lucrurile: erou pentru familie, devotament, mijloc de transport eco, inventivitate….

 4. Înapoiați mai suntem……. din toate punctele de vedere…..
  Coronavirusul o să facă ce vrea din noi! Acum iese la iveală putreziciunea sistemului de sănătate!
  Ps:: spitalul de urgență Focșani si-a cumpărat aparat de vibromasaj și trei jocuri de șah/ table in valoare de 884,43 + tva, cică pentru bonlavii cronici!
  Păi băi nesimțiților, nici in ceasul al doisprezecelea nu aveti bunul simț să dramuiti ultimul banut??
  Pss: am rămas fără cuvinte când l-am văzut pe managerul spitalului, Mândrilă, făcând parte din corul Pastorala…. probabil un hobby al dumnealui.

 5. Nu l-aș condamna pe băiatul cu calul, a făcut acest gest pentru familia lui, cu toate astea de la tara fiind, avea masca de protecție si declarație pe propria raspundere , mai mult?a manifestat sinceritate ai bun simt, de asemenea si polițiștii au procedat corect avand in vedere situatia lui si a
  venitului familiei cel mai probabil limitat

 6. Dacă 80 la suta dintre romani nu ar mai fi asa răi și nu iar mai judeca asa ușor pe alți fără sa le știe adevăratele motive, poate România ar fi puțin altfel.ps… Uitați-vă la voi în curte prima data și după aceea la vecinul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.