G4Media.ro

Un tânăr de 19 ani cu permisul suspendat a fost prins conducând…

Sursa foto: Pixabay

Un tânăr de 19 ani cu permisul suspendat a fost prins conducând cu mult peste limita de viteză, de două ori într-un minut, în două localități diferite

Un tânăr de 19 ani, care avea permisul reţinut de la începutul lunii august, a fost prins încălcând limita de viteză, de două ori, în două localităţi diferite, într-un singur minut, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost surprins de poliţiştii Serviciului Rutier la ieşirea din localitatea Vârfu Câmpului în timp ce conducea cu 152 de km/h, fiind înregistrat de aparatul radar, şi, ulterior, când poliţiştii au pornit în urma autoturismului pentru a-l opri, după intrarea în localitatea Ionăşeni, a fost înregistrat rulând cu 129 de km/h.

„Mai mult decât atât, tânărul nu avea dreptul de a conduce, permisul fiindu-i reţinut de la începutul lunii august, pentru încălcarea unor reguli de circulaţie, în judeţul Suceava”, a afirmat Nenişcu.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis, totodată fiindu-i aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.200 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 240 de zile.

sursa: Agerpres.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Acest individ va conduce autovehicule în continuare. Îl doare la basca de amenzi sau de faptul că nu mai are permis.

  2. In conditii Optime, creierul isi termina dezvoltarea la 26 de ani. (ceea ce nu insemna ca nu continua sa se modifice dupa. (vorbim de maturizarea ‘psihica’))

  3. Si pentru un astfel de pericol public care putea sa omoare un copil sau doi sau cinci in timp ce conducea cu peste 120 km/h in localitate nu se poate da o sentinta de 10 ani ca sa se invete minte in restul vietii?
    Sau se spera ca poate o sa moara intr-un copac fara sa mai faca si alte victime?

  4. nu mergea el repede, erau radarele dese.