G4Media.ro

Un producător de mobilier din Satu Mare face acum și echipamente de…

Un producător de mobilier din Satu Mare face acum și echipamente de protecție împotriva Covid-19

Brandul Gustav Hahn Living din Satu Mare, cunoscut pentru produsele sale de mobilier, saltele și tapițerii, a deschis o linie de producție de echipamente anti-Covid 19.

Este vorba despre combinezoane, halate și bonete pentru cadre medicale și utilizatori comuni.

“Am reușit să creăm combinezoane impermeabile și halate din materiale certificate anti-Coronavirus. Specialitatea materialului permite 25 de spălări la 95 de grade, timp în care substanța activă – zinc piritionat, oferă în continuare aceeași protecție împotriva virușilor și bacteriilor. Combinezonul nostru anti-Coronavirus este în curs de acreditare de către ACTTM, respectând cerințele necesare atât în modul în care am cusut echipamentele de protecție, cât și atributele necesare materialelor încorporate la producerea combinezonului. Am reușit să aducem pe piața din România un material cu totul deosebit, care să protejeze cu adevărat cadrele medicale aflate în linia întâi, atât de expuse la noul virus Covid 19. Este modul nostru de a contribui la acest efort, păstrând conceptul brandului Gustav Living, de a realiza produse la cea mai înaltă calitate, execuție și, în acest caz, cea mai înalta protecție oferită de materialele specificate”, a declarat directorul general al Gustav Living, Dan Bodescu, pentru PresaSM.

Încă de la declararea stării de urgență, compania și-a folosit imprimantele 3D din dotare pentru a crea componente de ventilatoare.

“Din momentul declarării stării de urgență, echipa Gustav Living s-a implicat în proiectele open source cu flota de imprimante 3D existente în dotarea fabricii de producție, în vederea creării de componente pentru ventilatoare. În momentul actual implementăm diferite teste de rezistență, precum și diferite materiale pentru a realiza componente optime și funcționale. Calibrăm cele 45 de imprimante 3D din flotă pentru a maximiza viteza lor în concordanță cu un produs finit fără probleme”, a explicat directorul Dan Bodescu.

Foto: gustavliving.ro

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Bah “Alin”, ce ma surprinde e ca alti nempti, care fac mobila, nu aia care vand in mod normal produse medicale certificate, pot vinde masti la suprapret, ca le dau voie sefii tai, iar aia vechi, care vand masca cu 0,7 lei in mod normal, au interzis… ce parere ai voie sa ai?!?

  2. Un producator de cosciuge din Carei fabrica acum si vaccinuri anticovid.

  3. @Asistat spune concret cine „are interzis” sa vanda masti, si cine le-a interzis.

    Asa si eu pot spune ca nu merg pe Luna din cauza ca nu ma lasa americanii, dar daca te uiti mai atent „nu ma lasa americanii” s-ar putea sa insemne de fapt „americanii nu imi construiesc o racheta cu care sa ma duc pe Luna”.

    • Te gandesti sa bagi ceva journalism de investigatie despre asta, sa-i demasti?!? 😉
      Si nu, nu poti spune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.