G4Media.ro

Un primar din Covasna anunță că demisionează după ce a pierdut alegerile…

sursa foto: Unsplash

Un primar din Covasna anunță că demisionează după ce a pierdut alegerile / ”În politică nu este ca la olimpiadă, unde sunt trei trepte pe podium”

Primarul comunei Ilieni, Fodor Imre, care a pierdut alegerile, a anunţat că demisionează din funcţie înainte de încheierea mandatului.

Într-o postare video pe pagina sa de Facebook, acesta menţionează că a înţeles mesajul transmis de electorat şi că va demisiona săptămâna viitoare, transmite Agerpres.

Fodor Imre, care a candidat pentru cel de-al cincilea mandat pe lista UDMR, a pierdut alegerile locale desfăşurate duminică în faţa candidatului independent Benko Arpad-Jeno.

„La Ilieni prezenţa la vot a fost de 71% iar aici primarul nostru a pierdut alegerile, din păcate. Regret, pentru că am fost colegi foarte buni, dar aşa e în politică (…) Regret profund, pentru că este un om foarte corect, cu coloană vertebrală, dar în politică nu este ca la olimpiadă, unde sunt trei trepte pe podium şi fiecare primeşte câte o medalie. În politică numai primul este medaliat”, a declarat liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează