G4Media.ro

Un primar de 65 de ani din Brazilia s-a căsătorit cu o…

Sursa Foto: Facebook/ Portal Palmeiras de Goiás

Un primar de 65 de ani din Brazilia s-a căsătorit cu o fată care abia a împlinit 16 ani după ce a angajat-o pe mama ei la primărie / Procurorii cercetează dacă primarul și-a folosit influența pentru a angaja rudele fetei 

Un primar de 65 de ani din Brazilia a stârnit un scandal după ce s-a căsătorit cu o fată de 16 ani la două zile după ce a numit-o pe mama acesteia într-o funcție de conducere în administrația orașului.

Hissam Hussein Dehaini, primar al localității Aracauria, este la cel de-al șaptelea mariaj. Acum s-a căsătorit cu Kauane Rode Dehaini, mai tânără decât el cu aproape 50 de ani, pe 15 aprilie, la doar patru zile după ce fata a împinit 16 ani, relatează Daily Mail, citată de știrileprotv.ro

Înainte de nuntă, Dehaini a numit-o pe mama miresei, Marilene Rode, în funcția de secretar pentru Cultură și Turism.

primar, brazilia, minora
Sursa Foto> Sursa Foto: Facebook/ Portal Palmeiras de Goiás

Sursa Foto: Facebook/ Portal Palmeiras de Goiás

Proaspăta soacră a primarului, care anterior a fost directorul al Departamentului de Educație din Aracauria, a primit și o mărire de salariu de 1.500 de dolari odată cu noua ei funcție.

Mătușa fetei de 16 ani, Elizangela Rode, lucra și ea în administrația orașului din octombrie 2022.

Procurorii au anunțat că cercetează dacă primarul și-a folosit influența ca să angajeze rudele fetei în funcții guvernamentale.

După aflarea veștii, marți, primarul, aflat la al doilea mandat, a anunțat că le-a revocat din funcții pe Marilene Rode și Elizangela Rode.

Într-un comunicat, primăria a justificat angajarea mamei fetei, susținând „că funcționara în cauză îndeplinește condițiile necesare exercitării funcției, întrucât are o experiență de 26 de ani în serviciul public”.

Conform presei din Brazilia, Marilene Rode era angajată în administrația orașului Aracauria din 9 august 2021, când a fost numită consilier al secretarului municipal. Opt zile mai târziu, ea a primit o promovare pentru a deveni asistentul executiv al primarului Hissam Hussein Dehaini.

În ianuarie 2022, Rode a fost numită director al Departamentului de Educație din Aracauria.

Primarul Hissam Hussein Dehaini a fost, de asemenea, criticat pentru angajările făcute în timpul primului său mandat, când a numit membri ai familiei soției sale de atunci în funcții din administrația municipală.

Hissam Hussein Dehaini, tată a 16 copii, a mai fost căsătorit de șase ori. Prima nuntă a avut-o în 1980.

De asemenea, presa locală a scris că edilul a fost arestat în noiembrie 2000, în urma unei anchete privind traficul de droguri. Procurorii au susținut că acesta proteja traficanții de droguri și mituia polițiști pentru protecție. El nu a fost condamnat pentru niciuna dintre acuzații.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Păi și idolul pesediștilor, Dragnea Liviu, nu a făcut același lucru?

  2. sigur sunt ceva autisti. Si Primarul si mai ales fata de 16 ani. Cei din jurul lor la fel.
    Un om normal nu face asa, mai ales ca e interzis de biblie

    • deci „mai ales fata” e cel mai „autist” element din ecuatia asta, ah?! evident c-o dai si cu biblia…

  3. Am crezut ca s-a intamplat pe plaiul mioritic!Dacă justitia functiona ca astazi,la vremea cand Draknea a fost condamnat(aceasta incă mai avea resurse,pe ici pe colo,de demnitate),asemenea „idile”ar fi fost la tot pasul.Dar nu e tarziu,fiindcă intr-o societate corupta,chiar si biserica o lasă mai moale cu cultul curajului „celui mai mare om nascut din femeie”,Sf. Ion.