G4Media.ro

Un obiect de metal a căzut marți dintr-un avion al Marinei SUA,…

Sursa foto: Wikipedia/ Laurent ERRERA

Un obiect de metal a căzut marți dintr-un avion al Marinei SUA, în curtea unei locuințe din insula Okinawa / Japonia cere SUA măsuri sporite de siguranţă

Un recipient pentru apă din oţel inoxidabil a căzut dintr-o aeronavă a Marinei SUA în curtea unei locuinţe din prefectura japoneză Okinawa, , din sudul Japoniei, însă nu există informaţii privind persoane rănite sau daune materiale, au declarat miercuri autorităţile nipone, relatează Agerpres, care citează agenţia de presă Kyodo.

Nu există informaţii privind persoane rănite sau daune materiale, au declarat miercuri autorităţile nipone.

Incidentul a determinat Tokyo să contacteze Washingtonul şi să ceară măsuri preventive de siguranţă. „Nu ar fi trebuit să se întâmple, deoarece (incidente de genul acesta) îi îngrijorează pe oamenii din zonă”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului japonez, Hirokazu Matsuno, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Matsuno a spus că guvernul nipon a cerut un schimb rapid de informaţii şi o implementare deplină a măsurilor de siguranţă privind aeronavele de către forţele americane.

Marina Statelor Unite a explicat că sticla a căzut din aeronavă după decolarea de la baza aeriană americană Futenma din Ginowan, marţi, în jurul orei 18:45, adăugând că va investiga pentru a descoperi ce anume s-a întâmplat.

Autorităţile locale au declarat că au primit informaţii despre incident marţi seară şi au descoperit miercuri sticla într-o zonă rezidenţială din apropierea primăriei.

Având în vedere că baza aeriană Futenma a Marinei SUA, situată într-o zonă rezidenţială aglomerată din Ginowan, este afectată de probleme de siguranţă, Matsuno a reiterat poziţia guvernului nipon conform căreia transferul planificat al bazei aeriene într-o zonă de coastă mai puţin populată din Nago este „singura soluţie” pentru a elimina pericolul.

Sursa foto: Wikipedia/ Laurent ERRERA

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ce baza aeriana?

  2. Să zică merci că n-a picat vreo bombă, una nucleară… că aruncatu’ cu obiecte metalice, mai mult sau mai puțin explozive, este unul din pilonii valorilor occidentale, căruia USA i s-a dedicat cu toată pasiunea, și mai ales cu multe multe mormane de bani, direct proporțional cu mormanele de cadavre care susțin templul liberalismului.

  3. Mai usor cu berea baieti! Si voi nu stiti ca trebuie reciclate sticlele din sticla? Ursula amendeaza-i pe astia din avion!

  4. Mai usor cu jelania cetateni ai Tarii Soarelui Rasare ! Sa vedeti voi cand vor incepe sa cada „cate ceva” din avioanele comunistilot chinezi – Ca se tot pregatesc banditii lui XI Ping-Pong !