G4Media.ro

Un nutrient din carnea de vită şi produsele lactate ar putea îmbunătăţi…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cu toate astea, carnea roșie este
    probabil cancerigenă, promovează bolile cardiovasculare, promovează inflamația prin grăsimile saturate, aspecte acceptate de comunitatea științifică.
    La fel, carnea de vită are vitamina B12, asta nu înseamnă că veganii sau vegetarienii nu pot lua B12 din suplimente și să fie mai sănătoși decât cei ce mănâncă vită.
    Studiul spune că un acid ce se găsește in carnea de vită care paște iarbă poate îmbunătăți tratamentului de cancer, dar se recomandă folosirea suplimentului, nu să se bazeze pe carnea in sine întrucât este … nesănătoasă. Un caz clasic de știre prezentată diferit de cum a intenționat omul de știință.
    Deci nu mancand vită ești imun la cancer, ci avand o concentrație foarte mare dintr-un acid din carnea de vită cand te tratezi de cancer cu medicamente, atunci acel compus din vită iti este util.