G4Media.ro

Un număr de 117 persoane au decedat în ultimele 24 de ore,…

Un număr de 117 persoane au decedat în ultimele 24 de ore, infectate cu virusul SARS-CoV-2

Un număr de 117 persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, duminică, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Conform GCS, este vorba despre 60 bărbaţi şi 57 femei, persoane internate în spitalele din Alba, Argeş, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Călăraşi, Cluj, Caraş-Severin, Constanţa, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui, Ilfov şi Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, cinci decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 15 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 24 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 36 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 36 decese la categoria de peste 80 de ani.

107 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, doi pacienţi decedaţi nu au prezentat comorbidităţi, iar pentru opt pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 23.114 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Totodată, 189 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit din cauza COVID-19 de la începutul pandemiei.

La nivel mondial, până pe 27 martie, au murit 2.721.891 de persoane, relatează Digi24.

Sursa foto: IGSU

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. DUPA 6 LUNI DE LA VACCINARE VOM VEDEA DACA ESTE MANIPULARE SAU ADEVAR, IN CEEA CE SUSTIN OAMENII ASTIA.
  Vaccinul RNAm este o tehnologie concepută pentru a induce boala

  Dr. David Martin crede că vaccinul COVID-19 nu este un vaccin, ci o tehnologie fizică concepută pentru a induce boala. „Să ne asigurăm că suntem clari cu privire la ceva. Să stipulăm că acesta nu este un vaccin. Trebuie să fim foarte clari când folosim termenul de vaccin în sistemul de sănătate publică. Acesta nu este un vaccin. Acesta este un ARNm, ambalat într-un plic de grăsime, livrat către o celulă. Acesta este un dispozitiv medical conceput pentru a stimula celula umană să devină un creator de agenți patogeni. Nu este un vaccin. Vaccinurile sunt de fapt un termen definit legal. Și sunt definite legal în conformitate cu legea sănătății publice. Sunt un termen definit legal în conformitate cu standardele CDC și FDA, iar un vaccin trebuie să stimuleze în mod specific, atât o imunitate în interiorul persoanei care îl primește, dar trebuie, de asemenea, să perturbe transmiterea. Iar acest așa-zis vaccine anti-covid nu este asta. Au fost foarte clari spunând că firul de ARNm care intră în celulă nu trebuie să oprească transmisia. Este un tratament. Dar dacă s-ar discuta ca un tratament, nu ar primi urechea simpatică a autorităților de sănătate publică, pentru că atunci oamenii ar spune bine ce alte tratamente există?

  Folosirea termenului de vaccin este inconștientă atât pentru definiția legală a acestuia, dar și pentru că este de fapt punctul de a deschide discursul, deoarece spunând„ vaccin ” îl aruncați într-un lucru în care ați putea fi anti sau pro „terapie”, dar dacă ați vorbi despre asta ca o terapie și vă amintiți, iar oamenii uită acest lucru, Moderna a început ca o companie de chimioterapie pentru cancer, nu ca producător de vaccinuri pentru SARS-COV2. Dacă am spune că vom oferi oamenilor terapie profilactică pentru cancerul pe care nu îl au ai fi râs, pentru că asta este o idee stupidă. Exact asta este. Acesta este un dispozitiv mecanic sub forma unui pachet foarte mic de nanotehnologie care este introdus în sistemul uman pentru a activa celula și pentru a deveni un sit de fabricare a agenților patogeni.

  Și refuz să stipulez în orice conversație că aceasta este de fapt o problemă de vaccin. Singurul motiv pentru care termenul este folosit, a fost abuzul de cazul Jacobson din 1905, care a fost denaturat de când a fost scris. Și dacă am fi sinceri cu acest lucru, l-am numi de fapt așa cum este. Este un dispozitiv cu agent patogen chimic care este de fapt menit să dezlănțuie o acțiune de producere a agentului patogen chimic în interiorul unei celule. Este un dispozitiv medical, nu un medicament, deoarece îndeplinește Centrul CDRH pentru dispozitive și definiția radiologică a unui dispozitiv medical. Nu este un sistem viu, nu este un sistem biologic, așa cum ar fi dacă ar fi un vaccin. Este o tehnologie fizică. Se întâmplă să vină doar în mărimea unui pachet molecular.

  Deci, trebuie să fim foarte clari cu privire la a ne asigura că nu ne îndrăgostim de jocul lor, deoarece jocul lor este că dacă vorbim despre el ca de un vaccin, vom intra într-o conversație cu vaccinul. Dar nu este așa, prin propria lor admitere, un vaccin. Prin urmare, trebuie să fie clar pentru toți cei care ascultă că nu vom cădea pe această definiție eșuată, la fel cum nu vom cădea pentru definiția lor industrial-chimică a sănătății, deoarece ambele sunt defectuoase din punct de vedere funcțional. Mă frustrez când aud activiști și avocați și toți ceilalți că spun: „vom lupta împotriva vaccinului.” Dacă stipulezi că este un vaccin, ai pierdut deja bătălia. Nu este un vaccin!!

  Este făcut pentru a vă îmbolnăvi. 80% dintre persoanele care au virusul sunt asimptomatice, ceea ce înseamnă că nu au deloc simptome. 80% dintre persoanele care primesc această injecție au un eveniment advers clinic. Sunteți injectat cu o substanță chimică pentru a induce boala, nu pentru a induce un răspuns imuno-transmisiv. Cu alte cuvinte, nimic despre asta nu vă va împiedica să transmiteți nimic. Este vorba despre a te îmbolnăvi și a avea propriile tale celule care te vor îmbolnăvi.

  Vaccinul ARNm nu este un vaccin, ci inginerie genetică, o imprimantă 3D biologică, capabilă să producă o furtună de citokine. Citokinele sunt un răspuns imun în care organismul începe să-și atace propriile celule și țesuturi, mai degrabă decât să lupte împotriva virusului. Așa-numitul vaccin ARNm nu conține nicio bucată din vreun agent patogen, care determină un organism să producă o boală. Nu este nici măcar adjuvant, care este un agent ce îmbunătățește răspunsul imun al unui vaccin.

  Non-vaccinul ARNm este un cod sintetic, al cărui scop este de a crea o proteină spike sintetică în fiecare celulă a corpului uman. Prin crearea unei proteine spike sintetice, corpul este înșelat într-un proces nenatural de replicare a ARNm și ocolirea măsurilor de protecție încorporate în sistemul imunitar organic. În esență, proteina sintetică recent creată devine un agent patogen latent în organism. Cu toate acestea, acest agent patogen latent are capacitatea de a se activa, atunci când este fuzionat cu cealaltă jumătate a otrăvii binare. O otravă în două părți. Deoarece vaccinul ARNm este de fapt un sistem de operare, un alt element poate fi introdus în organism ulterior și, atunci când cele două elemente interacționează, se poate crea o otravă binară. Aceste două elemente separate care se formează într-o otrăvire binară singulară nu pot fi urmărite înapoi la presupusul vaccin ARNm original.

  Proteinele sintetice determină răspunsul imun, nu ARNm. ADN-ul prezent în fiecare celulă este transformat în coduri pentru proteine. ARNm este un intermediar între genă și proteină. Este proteina la care corpul uman dezvoltă răspunsul imun. Prin urmare, prin definiție, vaccinul ARNm nu este de fapt un vaccin, deoarece nu provoacă un răspuns imun. ARNm cere celulelor corpului să producă proteine ca răspuns, determinând anticorpii să evite virusul. Aceasta este o modificare genetică ireversibilă. Odată ce comutatorul este pornit, acesta nu poate fi oprit.

  Deoarece corpul este acum modificat genetic, atunci când următorul coronavirus natural, ca răceala obișnuită, infectează corpul, sistemul imunitar l-ar interpreta în mod eronat ca un atac anti-corp și ar începe să se atace singur. Producerea furtunii de citokine menționate mai sus….

  Orice gripă banală poate produce un răspuns autoimun, adică sistemul imunitar atacă propriile organe interne considerându-le dușmani. Ce urmează…?? Moartea. Vom vedea răspunsul după cca. 6 luni 1 an la cei care s-au vaccinat.

  Sursa: https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=https://morningstarstale.com/

  • Șoșoacă, tu ești fă purcico?

  • Eu sunt unul din cei care considera ca vaccinelor anticovid le cam lipsesc studiile clinice pe termen lung, dar ce debitezi tu acolo e o prostie fara margini.

  • Ai o misiune Ivane? Ca sa pierzi atata timp sa scrii ineptii pe care nu le citeste nimeni inseamna ca ai o motivatie puternica. Vodka, ruble…?

 2. BANUIAM CA O SA CENZURATI CE V-AM TRIMIS.

 3. Si nu te bucuri?Vei ramane tu si cu Sosoaca sa conduceti Romania,ea Presedinte si tu Prim Ministru ca acum e suparata pe Simion.Putin va fi presedintele planetei si cu totii o veti duce bine.