G4Media.ro

Un nou studio de film și o arenă sportivă vor fi construite…

sursa foto: Pexels

Un nou studio de film și o arenă sportivă vor fi construite în spaţiu, în 2024

Space Entertainment Enterprise (S.E.E), compania care co-produce viitorul film în spaţiu al lui Tom Cruise, intenţionează să construiască o arenă sportivă şi un studio de producţie în gravitaţie zero, scrie Variety, citată de News.ro.

S.E.E. a dezvăluit planuri de a construi un modul de staţie spaţială care să conţină o arenă de sport şi divertisment, precum şi un studio de conţinut până în decembrie 2024.

Denumit SEE-1, modulul este destinat să găzduiască filme, televiziune, muzică şi evenimente sportive, precum şi artişti, producători şi creatori care doresc să creeze conţinut în mediul de microgravitaţie, pe orbită joasă. Facilităţile vor permite dezvoltarea, producerea, înregistrarea, difuzarea şi transmiterea în direct a conţinutului.

S.E.E. intenţionează să producă propriul conţinut şi evenimente în modul, precum şi să le pună la dispoziţie terţilor.

Axiom Space, care în ianuarie 2022 a obţinut aprobarea NASA pentru a construi o componentă comercială a Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), va întreprinde construcţia SEE-1. Modulul se va andoca pe braţul comercial al Axiom, numit Axiom Station, care va găzdui şi alte întreprinderi comerciale, inclusiv turismul spaţial.

Staţia Axiom se va separa apoi de ISS în 2028.

sursa foto: Pexels

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Meanwhile in Romania .. uu aaa ! Vaccinele omoara ! Noi votam hAur sau hoti !

  2. Iar noi romanii ne minunam si ne speriem de un vaccin sau votam ca boii mereu USL sau ne lasam vrajiti de AUR .. aceleasi s c u r s u r i !

    Eu m-am lamurit cu haursl ! Stiu ce votez data viitoare !

  3. Este absolut irelevant ce votati voi atat timp cat PSD va conduce inca muult timp …

  4. In timp ce lumea construieste in spatiu iata cu ce se confrunta cetatenii in ROMANIA:
    Legat de situatia din Bolintin Vale lucruri contrar legii se intampla la 10 km de Bucuresti in Darvari, jud Ilfov care pot oricand duce la izbucnirea unui conflict. Desi au fost facute nenumarate sesizari insotite de poze la Primaria Ciorogarla, la Politia Ciorogarla, la E-Distributie Muntenia, Enel Muntenia, ANRE, garda de mediu Ilfov si prefectura ILFOV, legat de faptul ca pe str. Piersicilor, Darvari, Ilfov sunt sustrageri de curent care duc la pene zilnice de curent ce dureaza cu orele ceea ce afecteaza toti locuitorii care platesc facturi legal in zona…tot cei care sustrag curent sunt si cei care deranjeaza noaptea prin muzica data la volum maxim in boxe de camin cultural si prin arderea gunoaielor noaptea afectand calitatea aerului din zona si din Bucuresti …in functie de directia vantului uneori aerul e de nerespirat. Nu au acte pe terenuri si nici autorizatii de constructie insa sunt tolerati de primarie si primesc ajutoare pentru ca voteaza la comanda o data la 4 ani…aceeasi problema e reclamata si de cetatenii din Bolintin si se aplica si in Ciorogarla explicand faptul ca aceeasi conducere este la primarie de mai multe mandate fara rezultate in aceasta privinta.
    Aceste sesizari au fost facute anul trecut, anul acesta si in ultimii 6 ani fara a se lua masuri concrete….situatia se agraveaza de la an la an. Pana acum la sesizarile recente din decembrie anul trecut si de anul acesta, s-au primit numere de inregistrare de la Garda de mediu, de la Politia din Ciorogarla, de la Primarie si cam atat…a fost facuta actiune de debransarea caselor legate fraudulos pe 14 dec 2021 si in aceeasi zi seara firele erau la loc pe stalpi.
    Unii dintre vecini au ales sa se mute din zona din cauza problemelor care se repeta in fiecare an si din cauza lipsei de reactie a autoritatilor la toate sesizarile facute in ultimii 6 ani.
    Situatia e mai veche asa cum se poate vedea si in filmuletul youtube de mai jos: