G4Media.ro

Un medic din Bucureşti reclamă că există grupuri de Facebook care vând…

Un medic din Bucureşti reclamă că există grupuri de Facebook care vând certificate verzi COVID-19: Mi se pare absolut incredibil să-ţi faci business din aşa ceva. Aveţi o hârtie şi zero protecţie. Poliţia Română a primit deja informaţiile

Medicul cardiolog Vasile Rădulescu din Bucureşti a reclamat, miercuri, că există grupuri de Facebook care vând certificate verzi COVID-19.

„Mi se pare absolut incredibil să-ţi faci business din aşa ceva”, a transmis medicul, precizând că Poliţia Română a primit deja informaţiile şi a demarat o anchetă.

„Există nişte grupuri pe Facebook care vând certificate Covid. Mi se pare absolut incredibil să-ţi faci business din aşa ceva. Vă anunţ că Poliţia Română a primit deja informaţiile şi va acţiona repede”, a scris, miercuri, pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu.

„Cum vă puteţi lua un certificat, ştiind că aveţi o hârtie şi ZERO protecţie în faţa bolii? Câtă inconştienţă e asta?”, a adăugat medicul.

„Idem cu cei vaccinaţi la chiuvetă, başca figurând şi vaccinaţi în sistem! Dacă vedeţi moarte pe lângă voi şi vreţi vaccin, cum procedaţi? Vă autodenunţaţi? Avem nevoie de responsabilitate, respectarea regulilor, încrederea în ştiinţă. Altfel suntem pe o pistă imorală, ilegală, cu riscuri multiple”, a adăugat medicul.

Poliţia Română a deschis mai multe anchete vizând eliberarea de certificate false de vaccinare sau aşa-numita „vaccinare la chiuvetă”.

Sursa foto: Unsplash.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. LASA CA VINE IAR PSD-UL DE-A-N CALARE PE INTERNE…

  2. Pai….e cam la fel cu ce da Gheorghiță!!!😂😂😂

  3. Ce descoperire! Ca intotdeauna militia e ultina care afla. Si nu se schimba nimic, pt ca nici aia care vand, nici aia care cumpara nu patesc ninic.

  4. La pasul urmator, politistii vor lua atitudine impotriva tusei si febrei. De ce sa ne vedem fiecare de treaba, cand unii dintre noi sunt Eroi in Alb Priceputi la Toate?

    Mai exista Cercul de Poezie Medicala Bucuresti? Fanfara Medicilor din Bucuresti?

    Dupa aia, va mirati de ce nu are incredere nimeni in voi.

  5. Pai daca nu ar fi cerere credeți că ar vinde așa ceva?!